To ZUMA και στην Αθήνα;

Ενα από τα πλέον κοσμοπολίτικα εστιατόρια του κόσμου, το λονδρέζικο ZUMA, ψάχνει χώρο για να ανοίξει και στην Αθήνα. Ο Ιοβόλος φοράει το κοσμικό του κουστούμι και σας μεταφέρει τα νέα από την αναζήτηση της λύτρωσης για τους απανταχού gourmet συμπατριώτες μας...   
Στη μεγαλύτερη ίσως επιδίωξη των Ελλήνων που επισκέπτονται το Λονδίνο φαίνεται να έχει εξελιχθεί η κράτηση τραπεζιού στο ZUMA, το φημισμένο εστιατόριο με ασιατικές γεύσεις στο Knightsbridge.

Το τι μέσο βάζει ο καθείς για ένα τραπέζι, δεν λέγεται!

Στέκι καθιερωμένο πλέον στη γειτονιά του Harrod’s, βλέπει κανείς στις επετειακές εκδρομές των συματριωτών μας (28η Οκτωβρίου, 25η Μαρτίου, Χριστούγεννα κλπ) γνωστά ονόματα απο τον χώρο της τραπεζικής και των επιχειρήσεων να απολαμβάνουν την μουσική, τα απαράμιλλα mohitos και το φοβερό φαγητό.

Σύντομα (Ο Ιοβόλος είχε σχετικά ενημερώσει προ μηνών) ανοίγει παράρτημα στην Κωνστανινούπολη δίπλα στο SAS Radisson, στο Βόσπορο. Ελα όμως που γίνονται κινήσεις να ανοίξει και ZUMA στην Αθήνα (που όντως θα γεμίσει ένα «κενό» στο χώρο της fusion γεύσης).

Ο άνθρωπος που θα το φέρει ειναι ελληνοκύπριος από το Λονδίνο, γνωστός σε πολλούς έλληνες που επισκέπτονται ένα απο τα κλασσικότερα και πολύ βρετανικά καζίνο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται προς αναζήτηση της σωστής τοποθεσίας (που όπως μας είπε) πρέπει απαραιτήτως να βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας ή (εναλλακτικά) στην Κηφισιά.

Αντε να δούνε το... φώς τους και οι δόλιοι οι συμπατριώτες μας που τυγχάνουν λάτρεις της ασιατικής κουζίνας.

Όσο να πεις, μιλάμε για "τη μεγάλη του σούσι σχολή" που ανέθρεψε γενιές και γενιές...  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v