Συναντήσεις σε μια Villa

Στο Villa Μercedes οι παπαράτσι απαγορεύονται. Όχι όμως και τα... ερπετά.Ο Ιοβόλος  βρέθηκε επί τόπου και παρακολούθησε μια πολιτική συνάντηση μεταξύ ενός κορυφαίου υπουργού και ενός "πρώην".      

Καλό το κοσμικό Villa Mercedes, ιδίως όταν ειναι ο καιρός εντάξει και η πλαστική σκεπή του ειναι ανοιχτή. Παπαράτσι απαγορεύονται δια ροπάλου, έτσι ο καθείς των επωνύμων μπορεί ανενόχλητος να κάνει τα ραντεβού του είτε ειναι απο τα πονηρά είτε απο τα αθώα.

Εκτός κι αν δεν έχει πάρει χαμπάρι τον κασκαντέρ παπαράτσι που στοχεύει την κάμερά του απο το άνοιγμα της σκεπής.

Αν, για παράδειγμα, ήταν ένας τέτοιος επαγγελματίας το περασμένο Σάββατο βράδυ (13 Οκτωβρίου) εκεί, θα έβγαζε λαβράκι- τουλάχιστον για το πολιτικό ρεπορτάζ.

Θα έβλεπε σε μια γωνιά τον Υπουργό Ναυτιλίας Γ. Βουλγαράκη μετά της ευειδούς συμβολαιγράφου συζύγου του να έχει το πρώτο, μετά την υπουργοποίησή του, ραντεβού με τον (υποτιθέμενο) «θυμωμένο» προκάτοχό του, Βουλευτή Ηρακλείου (και μη υπουργοποιηθέντα) Μανώλη Κεφαλογιάννη που φέρεται να το φυσάει και να μη κρυώνει που έχασε κοτζάμ Ναυτιλίας υπέρ Βουλγαράκη.

Εχουμε δε την εντύπωση ότι τα είπαν για τα καλά και τη λυπητερή ανέλαβε ο κ. Βουλγαράκης- έτσι συμβολικά για να εξευμενίσει τον "Μανόλο" (θυμάστε, αυτόν που με παρρησία διεκύρηττε ότι είναι "καραγκιόζης"...) μια που εκ των πρώτων του κινήσεων ήταν η αντικατάσταση των εξ απορρήτων του προκατόχου του...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v