MEGAλη Αλέκα!

Στο Ντιμπέητ των πολιτικών αρχηγών η κ. Τρέμη ρώτησε την κ. Παπαρήγα για την επιλογή του (ιδιωτικού) σχολείου για τα παιδιά της. Το πέρασε "έτσι" η κ. Παπαρήγα; Όχι κυρίες και κύριοι. Γιατί, ο θεός συγχωρεί- ο ΚΝίτης όχι.           
Προ ετών η κοινή γνώμη είχε ξαφνιαστεί με την από στόμα σε στόμα αποκάλυψη ότι η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ έστελνε τα παιδιά της σε ιδιωτικό σχολείο. Η κοινή λογική δεν έφτανε στα βάθη της μαρξιστικής, ώστε να εννοήσει από μόνη της ότι «ο καπιταλισμός πρέπει να φαγωθεί εκ των έσω, για αυτό και οι νέες γενιές εκπαιδεύονται με τα όπλα του συστήματος» και έτσι χρειάστηκε η ανεπίσημη απάντηση από στελέχη του ΚΚ.

Το θέμα επανήλθε στο τηλεοπτικό ντημπέιτ όταν η κ. Όλγα Τρέμη ρώτησε σχετικά την κ. Παπαρήγα, η οποια απήντησε ότι την εξυπηρετούσε το ωράριο και η απόσταση του ιδιωτικού σχολείου- που αν ο Ιοβόλος θυμάται καλά- ήταν το Αμερικανικό Κολέγιο.

Φαίνεται ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια τέτοιου είδους ερωτήσεις δεν είναι λιγότερο δυσάρεστες στην κ. Παπαρήγα που εις απάντησιν του τολμηρού (και λίγο ματαιόδοξου) εγχειρήματος της κ. Τρέμη, αρνείται να εμφανιστεί στο Mega Channel. To θέμα έφτασε στ’ αυτιά μας μέσω των ανακοινώσεων του καναλιού στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, στο οποίο το Mega έφτασε να απολογείται για την μη προβολή της κ. Παπαρήγα, προβάλλοντας ότι είναι επιλογή της πολιτικής αρχηγού.

«Δεν είναι τυχαίο ότι η κ. Τρέμη είναι η μόνη που έκανε προσωπική ερώτηση, αν και γνώριζε την οικογένεια Παπαρήγα, αφού εργαζόταν στο Ριζοσπάστη μαζί με τον σύζυγο της κ. Αλέκας Παπαρήγα, Θανάση Παπαρήγα», ανέφερε η απάντηση του ΚΚΕ.

Για όσους τώρα έχουν εκπαιδευτεί να διαβάζουν πίσω από τις γραμμές, αυτό σημαίνει «καρφώματα» της κ. Τρέμη: "Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος" μοιάζει να λέει το Κόμμα, αποδεικνύοντας ότι η μεγαλοψυχία δεν ήταν ποτέ στις αρετές του...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v