Μυκονιάτικες ειδήσεις... made in Japan

Όσοι νομίζουν πως το hot spot των κουτσομπολιών στη Μύκονο είναι η παραλία της Ψαρρούς, ειναι απλώς... passe. Αν δεν πας στο Matsuhisa, λένε αυτοί που ξέρουν... "είδηση" δεν βγάζεις...         
Τελικά ΔΕΝ ειναι η Ψαρρού, η γνωστή παραλία της Μυκόνου, η πηγή των κουτσομπολιών και των κοσμικών κινήσεων (ή και αντιπαραθέσεων) όπως νομίζαμε.

Την θέση της Ψαρρούς τα βράδυα έχει πάρει το Matsuhisa (ή άλλως short, το Nobu) στο ξενοδοχείο Belvedere όπου παρελαύνουν άπασες τις ημέρες της εβδομάδας το καλοκαίρι οι κατέχοντες να... τρώγουν με ξυλαράκια (sticks) και οι έχοντες (το μέσο κόστος ενός δείπνου πάει από 120 με 150 ευρώ- με τις υγείες σας!- ανευ γαλλικού καμπανίτου, αφού ο Ροδιακός αφρώδης ΔΕΝ σερβίρεται σε καλά μαγαζιά).

Πλην των στάρλετ, δημοσιογράφων, μεγαλοδικηγόρων και εκδοτών το μαγαζί ειναι και ο τόπος συνάντησης των μεγαλοεπιχειρηματιών, αυτών που τα ονόματά τους «κοσμούν» τον εικοσάρη του FT στο χρηματιστηριακό ταμπλό, άντε και του 40άρη.

Γνωστοί για τις προτιμήσεις τους στις ιαπωνικές γεύσεις με απόχρωση νοτιοαμερικάνικης κουζίνας οι κ.κ. Δασκαλόπουλος και Μυτιληναίος συχνάζουν οικογενειακώς, όπως και οι κκ. Τρ. Κουταλίδης, Αντ. Λυμπέρης, Π. Κωστόπουλος μετά των συμβίων των. Εκεί φέρεται να πλακώθηκαν και οι κυρίες των δύο άνωθεν αναφερομένων εκδοτών πρόσφατα και στο τσάκ έφθασαν να ξιφομαχίσουν με τα chop sticks απ το τραπέζι.

Εκεί πλέχθησαν ελαφρά και σοβαρά ειδύλλια όλο το καλοκαίρι και απεδείχθη ότι ο έχων γερά μέσα μπορεί να σαγηνεύσει την κυρία που συνοδεύει, με τον μαύρο μπακαλιάρο Αλάσκας και στο τέλος να την αφοπλίσει με το Bento Box με την φοβερή σοκολάτα και το παγωτό.

Αν τα βρήκαν στον Αστέρα και ανοίξει ένα «εν Αθήναις» Matsuhisa, θάχουν να γράφουν οι κοσμικογράφοι και να πιάσουν δουλειά οι παπαράτσι. Αλλά στη Μύκονο, λόγω που είναι πιο χαλαρά τα πράγματα (λέμε τώρα...), το Matsuhisa θα ειναι εκτός ανταγωνισμού και πιο πρωτότυπη πηγή «ειδήσεων».
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v