Το (πλωτό) παλάτι του… φθόνου

Όπως περιμέναμε, ο Ιοβόλος δεν κατάφερε να αντισταθεί στον πειρασμό της διήγησης των τελευταίων νέων που συνέλαβε το... μακρύ αυτί του. Η ανταπόκριση από κάποια μακρινή (;) παραλία ήταν μόνο θέμα χρόνου.
Δεν θα μπορούσε να λείψει η κυρία Αγγελοπούλου φέτος απο το νησί των ανέμων. Ετσι, τώρα που η Μύκονος έχει αρχίσει να αδειάζει απο τα… γυναικόπαιδα κατέφθασε η ίδια με το νέο της πλεούμενο που ξεσήκωσε κύματα… φθόνου.

Υπερμεγέθες για τα ελληνικα δεδομένα (ίσως, κάπως μικρό για τα δεδομένα της κυρίας Γιάννας), ολοκαίνουργιο και διαθέτον ελικοδρόμιο επι του καταστρώματος (άσε που στο εσωτερικό του κρύβει και το «συνοδευτικό» σκάφος, επιφορτισμένο για την ασφάλεια των επβαινόντων, με κάμποσους «φουσκωτούς») έγινε με το «καλημέρα» το καμάρι της Μυκόνου και μπροστά του παρήλασαν για να το θαυμάσουν οι έτεροι επώνυμοι κοσμικοί.

Οι περισσότεροι εξ αυτών, όπως διαπίστωσε ο Ιοβόλος, για να σώσουν τα προσχήματα και την δική τους «αξιοπρέπεια», προτίμησαν ή να περάσουν...νύχτα ή εξ αποστάσεως (μη τους δεί, δα και κανας χριστιανός εκεί που τους πέφτουν τα σάλια).

Πάντως το ζεύγος Αγγελοπούλου το έχει δίπορτο τώρα στο νησί. Είτε επιβαίνοντες του μεγαλύτερου σκάφους στην Ελλάδα (μετά το Alexander του κ. Σπ. Λάτση, που δεν πάει στη Μύκονο) είτε στο «φτωχικό» τους στον Αγιο Λάζαρο που εποπτεύει, εκ των άνωθεν, τους κοσμικούς της «πλέμπας» που συνωστίζονται στην Santa Marina.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v