Ο πνιγμένος πιάνεται από... το εγχώριο star system

Ιδιαίτερο ταλέντο επιδεικνύουν τον τελευταίο καιρό οι εγχώριοι υπεύθυνοι της (μουσικής) ψυχαγωγίας μας στη δημιουργία ενός νέου, υβριδικού μουσικού είδους που παντρεύει ευφάνταστα την ελληνική σκυλο-ποπ μουσική με το διεθνές στερέωμα. Ειδικά όταν οι προπωλήσεις δεν πηγαίνουν καλά.
Ιδιαίτερο ταλέντο επιδεικνύουν τον τελευταίο καιρό οι εγχώριοι υπεύθυνοι της (μουσικής) ψυχαγωγίας μας στη δημιουργία ενός νέου, υβριδικού μουσικού είδους που παντρεύει ευφάνταστα την ελληνική σκυλο-ποπ μουσική με το διεθνές στερέωμα.

Μετά την περιφορά του ατυχούς Snoop Dog από το Προπονητήριο του Baseball στη Θέα και από εκεί, τελικά, στο Kingdom-πρώην-on-the-Rocks στη Βάρκιζα λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, μια νέα ανακοίνωση ήρθε μόλις χθες το βράδυ να μας δώσει τη χαριστική βολή.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης των δύο συναυλιών του Ιταλού Zucchero (το όνομα του οποίου «ακούστηκε» φέτος πολύ με την επιτυχία Baila Morena, η 37ετής πορεία του, όμως, στην ιταλική ροκ και τα κινηματογραφικά soundtrack φτάνει πολύ μακρύτερα από το εν λόγω χιτάκι) έκριναν καταλληλότερους για να «ανοίξουν» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τους Καίτη Γαρμπή και Γιώργο Τσαλίκη αντίστοιχα.

Εξαιρετική πολιτική marketing, για μία εποχή που οι περισσότερες πίστες κάνουν παρατεταμένες διακοπές, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο μουσικό κοινό να μην καλύπτεται και τόσοι λαμπροί καλλιτέχνες να μένουν ανεκμετάλλευτοι.

Βέβαια, η ανακοίνωση που βγήκε ελάχιστες μέρες πριν τις προγραμματισμένες συναυλίες (16 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη και 19 στην Αθήνα) προκαλεί τον Ιοβόλο να αναρωτηθεί:

Μήπως οι προπωλήσεις δεν πήγαν ιδιαίτερα καλά, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές, ως άλλοι πνιγμένοι που πιάνονται από τα μαλλιά τους, να «έριξαν το δόλωμα» σε ένα εντελώς διαφορετικό κοινό, προκειμένου τα δύο θέατρα να μη μείνουν άδεια;

Όπως και να έχει, τα εισιτήρια για τις δύο συναυλίες κοστίζουν 45 ευρώ. Η τιμή φιάλης κομπλέ με ξηρούς καρπούς αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v