Πάει το sushi μας...

Προς ακύρωση φαίνεται ότι βαδίζει η συνεργασία της φίρμας του διάσημου μάγειρα κ. Nobu με τον Αστέρα της Βουλιαγμένης και οι λάτρεις του αθεντικού sushi θα μείνουν παραπονεμένοι. Ακριβολογώ ή υπερβάλω;    

Κι εκεί που νομίζαμε οτι ο μεγάλος σεφ Nobu θα κρεμούσε την ταμπέλα του στον ταπεινό μας Αστέρα της Βουλιαγμένης (ως Matsuhisa κι όχι ως Nobu, όπως ακριβώς στο Belvedere της Μυκόνου) τα πράγματα πήραν αρνητική στροφή και πλέον φαίνετια ασφαλέστερο το ποντάρισμα στην ακύρωση της έλευσης του κ. Nobu.

Οι πληροφορίες του άκρως κοσμικού Ιοβόλου λένε οτι οι αμερικάνοι (ναι, αμερικάνικη ειναι η εταιρεία) του κ. Nobu έρριξαν στο τραπέζι κάτι απαιτήσεις που τα στελέχη του Αστέρα κόντεψαν να πάθουν καρδιακή εμβολή. 

Απαιτήσεις που αφορούν από το ύψος των αποδοχών των εργαζομένων, μέχρι τις εργασιακές συνθήκες που αυτοί θα εφαρμόζουν στο μαγαζί και μέχρι το ύψος του ποσοστού που θα δικαιούνται από τις πωλήσεις.

Απογοήτευση στους δικούς μας, του Αστέρα. Αλλά εδώ, Ελλάδα ειναι, όλα (θεωρητικά) μπορούν ν’ αλλάξουν αν και πιο ορατό είναι πλέον το ενδεχόμενο να μην ευδοκιμήσει εν Αθήναις η γαστρονομική αυτή υπέρβαση.

Κρίμα, και μας είχε ανοίξει η όρεξη για sushi σε ιαπωνοπερουβιανή μετάλλαξη...

Ας μην τά βάφουμε μαύρα όμως. Οι πληροφορίες του Ιοβόλου λένε ότι ήδη εοιμάζεται συντονισμένη διαμαρτυρία εφάμιλλη με αυτή της ερχόμενης Κυριακής για την προστασία του περιβάλλοντος. Άπαντες οι "sushi ακτιβιστές" καλούνται να δώσουν το παρόν.   

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v