IANOS: Μια παράσταση... να σου φύγει το σκαλπ!

Σήμερα ο Ιοβόλος ανακάλυψε με χαρά ότι το cult μπορεί να βρίσκεται παντού, ακόμα και στις επιλογές ενός κυριλέ βιβλιοπωλείου... Παραθέτω το δελτίο τύπου που ήρθε στη σύνταξη του In2life, χωρίς άλλα λόγια και αφού σας ενημερώσω ότι η παραπλήσια φωτογραφία συνόδευε την περί ης ο λόγος ανακοίνωση.
 Σήμερα ο Ιοβόλος ανακάλυψε με χαρά ότι το cult μπορεί να βρίσκεται παντού, ακόμα και στις επιλογές ενός κυριλέ βιβλιοπωλείου...      

Παραθέτω το δελτίο τύπου που ήρθε στη σύνταξη του In2life, χωρίς άλλα λόγια και αφού σας ενημερώσω ότι η παραπλήσια φωτογραφία συνόδευε την περί ης ο λόγος ανακοίνωση.

"Το Βιβλιοπωλείο IANOS φιλοξενεί τον Νίκο Τσερόκι- White Feather, τη Δευτέρα 2 Ιουνίου 2007, στις 21.00, στο café του βιβλιοπωλείου (Σταδίου 24)

Ο βίος και η πολιτεία του Λευκού φτερού, μια ιστορία χωρίς αρχή και τέλος. Προβολή ντοκιμαντέρ, ομιλία και ζωντανή μουσική παράσταση από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, σε μια μοναδική παρουσίαση στον ΙΑΝΟ για τους φίλους των Ινδιάνων και του ρεμπέτικου τραγουδιού.

«Σε ηλικία δεκαοκτώ ετών πρωτοταξίδεψε στην Αμερική και γνώρισε τους Ινδιάνος από κοτά. Ο μόνος Έλληνας Τσερόκι, ο Νίκος Βερόπουλος έζησε μέχρι τώρα τη ζωή του ταξιδεύοντας. Γνώρισε τους Ινδιάνους, γοητεύτηκε, τους βοήθησε όσο μπορούσε, κι αυτοί τον έκαναν δικό τους: τον μοναδικό Έλληνα Τσερόκι».

Με τη μουσική ασχολήθηκε από πολύ μικρός. Από το Δημοτικό, με μαχαιροπίρουνα και κατσαρόλες, έπειτα με μια παλιά κιθάρα, επηρεάστηκε από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Νικόλα Άσιμο, τον Neil Young, τον Lucio Battisti, Σαββόπουλο, τον Μάρκο, τον Τσιτσάνη, τον Milton Nascimiento και πολλούς κλασικούς με πρώτο τον Μπετόβεν. Παράλληλα όμως έχει ζήσει σαν ρεμπέτης και αγαπά το ρεμπέτικο τραγούδι, έχοντας παίξει τον μπαγλαμά του στα Ιμαλάϊα, στις Άνδεις, στη λίμνη Τιτικάκα και στη Σαχάρα".

Αριστούργημα!  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v