Ejekt Festival: Η οργάνωση εκτοξεύεται... από το παράθυρο

Περισσότερο από την ευκολία με την οποία ορισμένοι άνθρωποι αποδεικνύονται ανίκανοι να διαχειριστούν καταστάσεις μου προξενεί εντύπωση η απροθυμία τους να το κάνουν ακόμη και όταν αμείβονται για αυτό ακριβώς. (Στη διπλανή φωτό, θεατής του Ejekt αποχωρεί από το χώρο της συναυλίας)  
Το φετινό φεστιβάλ Ejekt στο προπονητήριο του Μπέηζμπωλ, είχε ό,τι απαιτείται για να χαρακτηριστεί μια διοργάνωση αποτυχημένη: ”Ντου”, τραυματισμούς, καμένα αυτοκίνητα και διακοπή της συναυλίας.

Όταν περί τα μέσα της τριπλής συναυλίας προκλήθηκαν επεισόδια στον περιμετρικό χώρο, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν τη ματαίωση της εμφάνισης του τρίτου και τελευταίου συγκροτήματος, λόγω τραυματισμού ενός μέλους της μπάντας και μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Ας μην σχολιάσουμε ότι όλοι αυτοί οι φουσκωτοί με τις εγκληματικές φάτσες, τα Ray Ban γυαλιά, τα στρατιωτικά παντελόνια και τα σκυλιά, οι οποίοι ακούραστα ψάρωναν τους πιτσιρικάδες στην είσοδο θα περίμενε κανείς να φροντίσουν, ώστε να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

Όταν λίγο αργότερα εκπρόσωπος των διοργανωτών με τρεμάμενη φωνή ανακοίνωνε ότι ο χώρος ”πρέπει να εκκενωθεί το συντομότερο δυνατόν” οι περισσότεροι παριστάμενοι έψαξαν να δουν κάποιους εκ των διοργανωτών που θα τους οδηγούσαν ανάμεσα στις φλόγες προς την έξοδο. Μάταια.

Η καλή διοργανώτρια εταιρία ανάγκασε ούτε λίγο ούτε πολύ 20.000 ανθρώπους να περνούν τρέχοντας δίπλα από τα φλεγόμενα οχήματα και τις μικρές εκρηξούλες αναζητώντας την έξοδο, χωρίς να έχει εκεί ούτε έναν υπεύθυνο, ούτε έναν που θα μπορούσε να απαντήσει στο ”και τώρα από πού βγαίνουμε;”!

Απόντες βέβαια και οι ”οιονεί μπάτσοι” της εταιρίας Security που, απρόθυμοι να αναλάβουν οποιουδήποτε είδους ευθύνη, εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί και τον τσαμπουκά τους.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική, πάντως κατέφθασε μία τουλάχιστον ώρα μετά την πυρπόληση των αυτοκινήτων και ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είχε αποχωρήσει.

Και να φανταστείτε ότι πέρσι το Ejekt έλαβε συγχαρητήρια για την άρτια διοργάνωση...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v