"Ψαρεύοντας" κακίες...

Το να κρυφακούει κανείς είναι αρετή; Ασφαλώς όχι. Μπορεί όμως να είναι ενδιαφέρον- ειδικά αν το αντικείμενο αφορά τη show biz... 
"Ψαρέψαμε" κακίες.
 
    

Όλοι οι καλοί χωράνε (;)

Οι δημοτικές πρωτοβουλίες για την πνευματική ανύψωση των πολιτών είναι πάντα επαινετή και υπό προϋποθέσεις μπορεί να είναι και εξαιρετικά δημοφιλής. Ορισμένα μικρά πραγματάκια αν φροντιστούν, θα είναι όλοι πιο... άνετα.       

Λογαριάζοντας (χωρίς τον ξενοδόχο)

Πόσο κοστίζει μια βραδιά σε ένα "luxury hotel"; Αυτό μπορεί να εξαρτάται από τις ανάγκες που έχουν κατά περίπτωση οι ιδιοκτήτες του και από την εντύπωση που έχουν οι ίδιοι για το... τι είναι "luxury". Αν οι εντυπώσεις σου δεν συμπίπτουν με αυτές του ξενοδόχου, την έβαψες. Και πληρώνεις και τις μπογιές. Αν ενδιαφέρεστε για αυτοψία, πηγαίνετε στο Loriet Hotel, στη Μυτιλήνη.

Του... Zisto τα εννιάμερα

Τι πρέπει τελος πάντων να κάνει κανείς για να καταφέρει, έστω μετά από μήνες, να εξυπηρετείται απο μια σύνδεση internet και σταθερής τηλεφωνίας που του έχουν υποσχεθεί ότι θα έχει σε 15 ημέρες; Όποιος ξέρει την απάντηση είναι τουλάχιστον ύποπτος...   

Παπούτσι από τον τόπο μου...

Αυτή η ιστορία με τα "κλασσάτα μαγαζιά" που στο φινάλε θεωρούν ότι σου κάνουν και λίγο χάρη όταν ψωνίζεις από εκεί, έχει παραγίνει. Και δεν είναι θέμα περιπτωσιολογικής συμπεριφοράς. Είναι θέμα νοοτροπίας. Ο Ιοβόλος πήγε για ψώνια και... έχει παράπονα.     

v