Η Μπάρμπι, ο Χάρι Πότερ και το... πυρ το εξώτερον

Την ώρα που κάποιοι αποσύρουν "πορνογραφικά" βιβλία από σχολικές βιβλιοθήκες, κάποιοι άλλοι τα βάζουν με τη Μπάρμπι και τον Σπάιντερμαν, κατηγορώντας τους για διαβολή των ηθών της νεολαίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι καθαρά συμπτωματική.

Πάσχα, όπως... παρανάλωμα

Παράνομη, λέει, είναι η χρήση βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων, μόνο την περίοδο των εορτών του Πάσχα. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί κάθε χρόνο θρηνούμε θύματα από τα πασχαλινά "παιχνίδια".

Ο Βαζαίος, ο Γιαννούλης και η... (λευκή) πιτσιρίκα τους

Οι δύο λαϊκοί βάρδοι συνελήφθησαν, λέει, με την κατηγορία της κατοχής και του εμπορίου κοκαΐνης. Σιγά το νέο, θα μου πείτε. Το ότι τα ενοχοποιητικά στοιχεία βρέθηκαν, όμως, στο όχημα του οδηγού (!) του ενός εκ των δύο "λαϊκών παιδιών" τι μας λέει για το εγχώριο... star system;

Κάποτε έκαιγαν τα βιβλία, τώρα τα αποσύρουν

"Κείμενα σαφώς πορνογραφικά και χυδαία" απεφάνθη η δικαιοσύνη ότι περιέχει το βιβλίο της Έρσης Σωτηροπούλου "Ζιγκ Ζαγκ στις Νεραντζιές", επικυρώνοντας το αίτημα του Κωνσταντίνου Πλεύρη να αποσυρθεί από τις σχολικές βιβλιοθήκες. Η Ιερά Εξέταση ζει!

(Παρ)ενοχλούμαι, (παρ)ενοχλείσαι, (παρ)ενοχλείται...

Εκείνα τα ανέκδοτα που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση τα θυμάστε; Να που πλέον εμφανίζονται και στην καθημερινότητα. Ιταλός καταδικάστηκε σε φυλάκιση με αναστολή επειδή, λέει, κοιτούσε επίμονα συνεπιβάτριά του στο τραίνο. Ευτυχώς που δεν τόλμησε να της ζητήσει και ώρα...

v