Στης Madonna την ποδιά...

Αταξική είναι η διεκδίκηση μιας θέσης για την αθηναϊκή συναυλία της Μadonna, όπως μαθαίνει ο Ιοβόλος. Βέβαια, άλλοι στήνονται στις ουρές για εισιτήρια και άλλοι παρακαλούν για προσκλήσεις. Ετσι είναι η ζωή...  

“Προσγειώθηκε” ο “Γύπας”

Ομολογώ ότι, αν και τις θεωρώ κοιτίδες της νεοελληνικής υπερβολής, διαβάζω αθλητικές εφημερίδες. Που και που. Εκτός απ' το καλοκαίρι. Όταν διαβάζω μανιωδώς, αφήνομαι δηλαδή να παρασυρθώ απ' τα κύματα ευφορίας που προκαλεί η πομπώδης, αμετροεπής, ακατάσχετη φλυαρία που λέγεται μεταγραφολογία.

Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά

Εν οψει της απαγόρευσης του καπνίσματος και στην Ελλάδα ο Ιοβόλος παίρνει θέση κατά του μέτρου και καλεί τους απανταχού καπνιστές να δραστηριοποιηθούν με πορείες, διαμαρτυρίες και... μποϋκοτάζ στα τσεκ απ.  

Ο Λυκαβηττός ξανά κατάλληλος!

Υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής, αλλά και της κατακραυγής ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών, το θέατρο του Λυκαβηττού κρίθηκε αίφνης ξανά κατάλληλο και ασφαλές. Την άλλη εβδομάδα πως το βλέπουν; Θα είναι ετοιμόρροπο ή όχι;    

Το λυκόφως των ειδώλων (;)

Να πω πως ότι ο Σημίτης ήταν η συμπάθειά μου- δεν θα το πω. Τουλάχιστον όμως είχαμε την εντύπωση ότι ξέραμε έναν άνθρωπο που μπορούσε να κάνει τη δουλειά χωρίς να ενδιαφέρεται για αρπαχτές. Προ "τσουκατιάδας" αυτά.   

v