Λιωμένο παγωτό

Ενα καλοκαίρι λίγο διαφορετικό σε μια χώρα που μένει ίδια (και μας ενοχλεί).   

Ποιος; Ο Πολ Σνάιντερ

Τον πρόσεξα φέτος στο “Jesse James” και στο “Lars and the Real Girl”. Δίπλα σε πιο φανταχτερούς ηθοποιούς, κατάφερε να φανεί. Μπορεί λόγω της ιδιόμορφης φάτσας του, με τα βαθουλωτά μάτια, τα μεγάλα μάγουλα και το στρογγυλό σαγώνι, που τον κάνουν να φαίνεται ελαφρώς καθυστερημένος. Δεν είναι.

Απλετο φως στην υπόθεση Siemens!

Η προανακρτιτική διαδικασία ήταν σαφής: Δεν εντοπίστηκε μαύρο πολιτικό χρήμα σχετικά με την υπόθεση Siemens. Που- εις άπτεστον ελληνικήν-  θα πει ότι δεν πιάσαμε κανέναν με σημαδεμένα χαρτονομίσματα ανά χείρας. Εσείς, τι άλλο περιμένετε για να πειστείτε;      

Εδώ είναι βαλκάνια. Είναι παίξε- γέλασε

Το Σουδικό μοντέλο μας κυνηγά ως λαό. Είναι το πρότυπο που πάντα είχαμε για τους ευρωπαίους, αλλά που ποτέ δεν αποδεχτήκαμε. Όταν δε το"ξανθό γένος από το βορρά" πατάει και καμιά μπανανόφλουδα υπερβολής, μας δίνει επιχειρήματα για τα επόμενα είκοσι χρόνια και νιώθούμε και καλύτερα. Στο κάτω κάτω, όλοι αυτοκτονούν εκεί πάνω!

Μίλα μπάλα

Μετά την επικράτηση της ισπανικής φαντασίας επί του γερμανικού ορθολογισμού, όπως θα έλεγε ένας διανοουμενίζων σπορτκάστερ κι αφού η Ισπανία έκανε άλλο ένα εντυπωσιακό βήμα μακριά από τη ρετσινιά του λούζερ μετά το μουντομπάσκετ του 2006, θέλω να βγάλω από μέσα μου μια τεράστια απορία.

v