Πάντα νικάει στο τέλος η αστυνομία

Η Βουλή συζητά να δώσει άδειες οπλοφορίας σε εταιρίες security. Και ποιος βρίσκεται να διαμαρτυρηθεί; Μα, φυσικά τα σώματα ασφαλείας, που νιώθουν "υποτιμημένα" από μια τέτοια πιθανή εξέλιξη!       

...και η κυρά στο σπίτι

Εν μέσω δημοσκοπήσεων που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να προηγείται, η κ. Μάρα Ζαχαρέα αναστέλει τη δημοσιογραφική της ιδιότητα λίγες μόνο ημέρες αφότου ο κ. Καραμανλής παρείχε κάλυψη για το θέμα στον κ. Ρουσόπουλο. 
  

Λωρίδες μικρού μήκους

“Πλακώνονται εδώ και 2.000 χρόνια. Πόσο θα κρατήσει ακόμα;”, λέει η μητέρα του υπερπράκτορα της Μοσάντ, Ζόχαν Ντβιρ, όταν εκείνος παραπονιέται ότι ο πόλεμος αυτός δεν έχει τελειωμό...

Vitrine Summer: «Όξω!» όπως... EXO

Ορισμένα "κέντρα διασκέδασης" νομίζουν ότι έχουν να κάνουν αποκλειστικά με πρόβατα. Και συμπεριφέρονται ανάλογα. Διαβάστε την περιπέτεια που έζησαν φίλοι της στήλης στο club Vitrine Summer.

Μέρες ραδιοφώνου

Πόσους πολιτικούς είχε καταπιέσει το ασυμβίβαστο και το έκρυβαν τόσο καλά! Επί παραδείγματι, αυτούς που έσπευσαν να αναζητήσουν απασχόληση στο ραδιόφωνο της Γιάννας Αγγελοπούλου ζητώντας "βήμα" με... επιχειρηματικό χορηγό.       

Γέμισε ο τόπος...

Κάποτε στην ελληνική τηλεπραγματικότητα, ο Μέντορας-Α καλεί τον Μέντορα-Β, που είχε άλλωστε διατελέσει και δικός του μέντορας (ο οποίος στην απλή, λαϊκή γλώσσα της τηλεόρασης λέγεται “δάσκαλος” παρ' ότι δεν είχε στην κυριολεξία διδάξει ποτέ τον φερόμενο ως “μαθητή”), να μιλήσει στους νέους για το ελληνικό τραγούδι.

v