Πείνα και των... βασιλέων

Η οικονομική κρίση των ημερών δεν έχει, τελικά, επιπτώσεις μόνο σε εμάς τους κοινούς θνητούς. Διάβασα στο Reuters για τον πρώην βασιλιά του Νεπάλ που δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς ρεύματος και ήδη νιώθω καλύτερα. Ακούς, Θόδωρε;  

Κάτσε εκεί που σε παίρνει

Ήμουνα σε κάποιο σταθμό του μετρό χτες το πρωί και περίμενα τον επόμενο συρμό καθιστός με μια θέση άδεια δίπλα μου. Στη θέση αυτή δεν καθόταν κανείς από τους δεκάδες όρθιους ανθρώπους, επειδή πίσω-πίσω κάποιος είχε αφήσει δυο χαρτοπετσέτες με ίχνη τυρόπιτας.

Μεράκι αέρος- αέρος

Θα ήταν εύκολο βλέποντας αυτό το στιγμιότυπο από τις υπηρεσίες που παρέχει η Turkish Airlines να μιλήσει κανείς ειρωνικά για «Ευρώπη» και «ευρωπαϊκές προοπτικές». Δεν θα υποπέσω σε αυτή την ευκολία.

Παντού ευπρόσδεκτος

«Χορτάτος» μαθαίνω ότι έφυγε ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Ευάγγελος Αντώναρος από την περιοχή των Εξαρχείων, όπου είχε πάει να γευματίσει στο μοντέρνο φαγοπωλείο «Γιάντες».

Η κρίση του lifestyle

Οταν ο κόσμος κινδυνεύει να φτωχύνει, το "lifestyle" έρχεται σε αμηχανία. Ή μήπως εξαρτάται από το είδος του lifestyle;  

Εισαγωγή στη δημοσιογραφική μπούρδα

Η περιγραφή των μαθημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου είναι κατατοπιστικότατη όσον αφορά το τμήμα της Δημοσιογραφίας και των Μέσων Ενημέρωσης. από το  site, ξεχωρίσαμε τα δυο σταράτα λόγια που η ακαδημαϊκή κοινότητα επέλεξε για να περιγράψει το μάθημα της "Εισαγωγής στο Δημοσιογραφικό Λόγο".    

Τίνος είναι οι ιδέες;

Μέσα στην εβδομάδα που τελειώνει, βρέθηκα στην ενδιαφέρουσα θέση να ετοιμάσω και να παρουσιάσω την πρώτη μου δημοσιογραφικού τύπου ραδιοφωνική εκπομπή στο radiobubble του Αποστόλη Καπαρουδάκη.

v