Σε περιμένω να ' ρθεις και πάλι

Ο κ. Αβραμόπουλος έθεσε το θέμα της "διαδοχής" και όλοι- πλην Ντόρας- πήραν θέση, σαν να ασφυκτιούσαν τόσες εβδομάδες σε απαγόρευση δημοσίων εφμανίσεων για Βατοπέδι, φορολογίες, προϋπολογισμό. Η Ντόρα είναι "μουγγή". Γιατί η Nτόρα ξέρει (που έλεγε και ο Iggy Pop).    

Forza sturnari

Ο γιος του ηγέτη της Λίγκας του Βορρά, του ηγέτη του ακροδεξιού συνασπισμού της βόρειας Ιταλίας του Ουμπέρτο Μπόσι, απέτυχε για τρίτη φορά να πάρει όχι κανένα διδακτορικό στην πυρηνική φυσική, αλλά το απολυτήριο του λυκείου!

Τα βραβεία διαφθείρουν

«Η συσσώρευση πολλών χρημάτων σ' έναν άνθρωπο δημιουργεί, όσο τίποτε άλλο, την ψευδαίσθηση της εξυπνάδας», είπε κάποτε ο, πολυδιαβασμένος τελευταία, Τζον Κένεθ Γκαλμπρέιθ.

Σοκ και δέος

Τρεις ανήλικοι στην Κρήτη κούρεψαν με σουγιάδες μια 15χρονη μαθήτρια "για να της δείξουν την ανδρική υπεροχή έναντι των γυναικών". Φοβερό! Από το σοκ, δε μπορώ να μιλήσω... 

Οι μετανάστες και η χλωρίδα

Οι μετανάστες κάνουν καλό στη γεωργική οικονομία! Τουλάχιστον αυτό αναγνώρισαν οι Έλληνες αγρότες που μετείχαν σε σχετική έρευνα. Δεν είναι και άσχημα. Σας θυμίζω ότι το Βατικανό αναγνώρισε ότι η γη γυρίζει, μόλις το 1981...     

v