Και μη χοιρότερα...

Η γρίπη των πτηνών παραδίδει τα ηνία του τρόμο των μαζών στη γρίπη των χοίρων. Τα πλήθη- όχι τα αραβικά- αγχώνονται και η νέα τρομολαγνεία θα τους αγγίξει όλους. Πλην ίσως των φαρμακευτικών.   

Ο Κώδικας ντα Βίντσι και τα κρυμμένα μυστικά του

Θυμάμαι τις εποχές του Κώδικα Ντα Βίντσι, εκείνο το καλοκαίρι (του 2005;) που τα αντίτυπα των Κώδικα στις παραλίες ήταν περισσότερα από τους λουόμενους. Τότε, όσοι επαινούσαν το βιβλίο ακόμα και ως "καλοκαιρινό ανάγνωσμα", γίνονταν στόχος του σαρκασμού μου. Τώρα, εν όψει της κυκλοφορίας του "σήκουελ",  ο Ιοβόλος είναι πιο ταπεινός.   

Τινος είσαι εσύ;

Ακόμα και αν κάποιοι από εμάς ήθελαν να εκπληρώσουν την προφητεία Μητσοτάκη (μπρρρ!) περί λήθης του "Μακεδονικού", μικρά περιστατικά δε μας αφήνουν. Να οι δημοσκοπήσεις, να τα videάκια, να τα τηλεπαιχνίδια. Λύσσαξαν και αυτοί να μη μας επιτρέψουν να κοιμηθούμε τον ύπνο του δικαίου.         

Αγαθο-νησιώτες, τι νομίσατε;

Το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας έχει οπωσδήποτε υπό μελέτη ένα απαράμιλλο και νεωτερικό σχέδιο για την διαχείριση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Αυτός είναι ο λόγος που απορρίπτει αιτήσεις όπως αυτή της Κοινότητας Αγαθονησίου.

Κάλλιο πέντε και στο χέρι

Πόσες φορές πρέπει να αναπέμψουν οι υπηρεσίες των Βρυξελλών τις εκτιμήσεςι της ελληνικής κυβέρνησης για το έλειμμα;  Μία; Δύο; Τρεις; Ή πέντε; Η απάντηση δεν είναι αριθμητική: Μέχρι να βαρεθούν να της στέλνουν πίσω τα στοιχεία για αναθεώρηση ή μέχρι να μην ασχολείται κανείς Έλληνας με το θέμα.

v