Ένας Πρόεδρος με παντούφλες

Ο κ. Παντερμαλής, του Μουσείου της Ακρόπολης, "δι' ασήμαντον αφορμήν" τα... "γυρνάει" για το σποτάκι του Γαβρά και εμφανίζεται έχων λάβει διαβεβαιώσεις ότι "δεν επρόκειτο για ιερείς". Τι λες; Αυτόν τον διάλογο περί διαβεβαιώσεων δεν θα μπορούσε να τον κάνει προτού γίνουν (και γίνουμε) ρεζίλι;        

Ναι, είμαι τουρίστας...

Είμαι καλοκαιρινός τύπος. Εδώ και μερικές μέρες κυκλοφορώ με μαγιό, ακόμη κι όταν πηγαίνω για καφέ. Μαγιό κι αθλητική εφημερίδα που ξεκοκαλίζω σα να μην υπάρχει αύριο.

Παροχές στους πολίτες με… δική τους ευθύνη

Μπορείς να ωφεληθείς απο τις δημόσιες παροχές- για τις οποίες φορολογείσαι και πληρώνεις- αλλά με δική σου ευθύνη. Τι το πέρασες το κράτος; Ο δοκιμαστής της κάθε ιδιοτροπίας σου θα είναι;     

Είπε- ξείπε

Τι και αν η Κυβέρνηση είχε εξαγγείλει ότι το πρόγραμμα επιδότησης κλιματιστικών θα διαρκούσε μέχρι το Δεκέμβρη;  Άλλαξε γνώμη, της τελείωσαν τα λεφτά και αποφάσισε να το λήξει στις 22 Αυγούστου. Ε, και σεις! Σαν τα λιγούρια πέσατε!      

Η ανάπτυξη και οι αυτόχειρες

Στην κατά το πρόσφατο παρελθόν υπερήφανη για την οικονομία της Ιρλανδία σήμερα διανέμουν μαζικά φυλλάδια που συμβουλεύουν τους πολίτες να... μην αυτοκτονούν. Γιατί τώρα είναι το ποσοστό των αυτοκτονιών και όχι οι ρυθμοί ανάπτυξης που τρέχει με 12% και που διπλασιάστηκε μέσα σε ένα χρόνο.      

Κομμένες οι ανοησίες

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Πολιτισμού αναζητά εναγωνίως ρασοφόρο μοντέρ που ευθύνεται για το κόψιμο των εικόνων από το βιντεάκι του κ. Γαβρά. προϊστάμενος των ερευνών ορίστηκε ο Διευθυντής του Μουσείου, κ. Παντερμαλής, ο οποίος βρίσκει βολικότερο να αναλάβει ούτως ή άλλως και εξ αρχής την ευθύνη για την... αποτυχία των ερευνών.     

v