Η βίζα και η βίζιτα

Μα, τι άλλο πρέπει να κάνουμε πια για να μας αφήσουν οι Αμερικανοί να πηγαίνουμε στις ΗΠΑ χωρίς βίζα; Γιατί μας αρνούνται δηλαδή; Τι είμαστε εμείς; Δυτικοί δεν είμαστε; Μήπως δεν έχουμε και εμείς μέτρα που αποτρέπουν την μετανάστευση; Τι άλλο να κάνουμε;  

Αφεντικά και δούλοι

Ευτυχώς η κ. Αθηνά Ωνάση μας θυμήθηκε και ήρθε να μας βγάλει απο τη θερινή μας μιζέρια προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να ασχοληθούμε μαζί της και με το νησί των προγόνων της. Γιατί όταν οι Ωνάσηδες και οι Γλίξμπουργκ μιλάνε, οι Έλληνες ξεροσταλιάζουν (κακά τα ψέματα, αδέλφια).   

Οι "νοικοκυραίοι" και τα ποντικοφάρμακα

Ιστολόγια και ιστοσελίδες θα συνεχίσουν να κλείνουν καθώς η αγορά αναζητά επισήμως τη "ρύθμιση στο ελληνικό διαδίκτυο", στην ουσία όμως τη σωτηρία από την αμφισβήτηση του εναλλακτικού τύπου. Αλλά σε περιόδους αλλαγών και ανατροπών, η άσκηση βίας (εντός ή εκτός εισαγωγικών), φτάχνει ήρωες.    

Χτίζουν οι φαντάροι στο δάσος;

Τα οικήματα στο δάσος του Υμηττού για τους αξιωματικούς της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν πυροδοτήσει διαφωνία με τις οικολογικές "κεραίες" της κοινής γνώμης να δίνουν τον επικοινωνιακό τόνο της αντιπαράθεσης. Ο υφυπουργός Άμυνας μας διασκεδάζει υπερασπιζόμενος το δικαίωματα των ενόπλων δυνάμεων να χτίζουν στο δάσος.   

v