Google: Μία επιχειρηματική κίνηση- χίλιες λέξεις

Η Google αποφασίζει "να μην υποκύψει άλλο στην κινεζική λογοκρισία" και υποδορίως επαίρεται γαι τη δημοκρατική της απόφαση. Τόσο καιρό που έκανε το κορόιδο τι να υποθέσουμε ότι συνέβαινε; Ότι έχτιζε το εταιρικό της προφίλ ή ότι δεν είχε καταλάβει τι θα πει λογοκρισία;

Η αλληλεγύη παίρνει το Μετρό!

Ο Ιοβόλος βρέθηκε προ ημερών συγκινημένος στον σταθμό του Μετρό κρατώντας στα χέρια ένα εισιτήριο που γενναιόδωρα του έδωσε ένας άγνωστος επιβάτης που μόλις έβγαινε. Τι ωραίες που ειναι οι στιγμές κατά τις οποίες το εθνικό φρόνημα λειτουργεί συνεργατικά κατά της κρατικής μηχανής!    

Μετρημένες κουβέντες

Με παγωμένο χαμόγελο, καθισμένοι στην πολυθρόνα μας περιμένουμε την Ανάσταση να έρθει, όπως την οραματίστηκε η σοσιαλιστική μας Κυβέρνηση.   

Εγώ και η δικαιοσύνη

Ο Ιοβόλος καταθέτει την προσωπική του εμπειρία από το σύστημα απονομής δικαιοσύνης. όχι δεν είναι δυσάρεστη- Μόνο λίγο πικρή είναι.    

Γιατί μας το κάνετε αυτό, κακές Βρυξέλλες;

Φταίνε οι Βρυξέλλες που μας ζητούν τεράστια μείωση  του ελλείμματος; Είχαν απέναντί τους κανέναν να διαφωνήσει; Διαφωνία με την Κομισιόν για τη δέουσα μειωση του ελλειμματος φέτος δεν σημαίνει έξοδο από την Ευρωζώνη. Αυτή είναι η ουσία της διεθνούς διαπραγμάτευσης. Για όποιον βέβαια ξέρει να την κάνει. Οι υπόλοιποι βάζουν τα media να τρομοκρατούν τον κόσμο ώστε να αισθάνεται ευτυχισμένος με τα μέτρα που τουλάχιστον υπάρχει σωτηρία!    

v