Εκεί που φτύνουμε;

Την ενίσχυση των οικονομικών, τουριστικών αλλά και αμυντικών σχέσεων της Ελλάδας με το Ισραήλ πέτυχε η συνάντηση του Γιωργάκη με τον πρωθυπουργό Νετανιάχου, λίγους μόνο μήνες μετά την επίθεση των Ισραηλινών κατά της ανθρωπιστικής μας αποστολής στην Παλαιστίνη.

Βλέποντας και κάνοντας

Οι Έλληνες δημόσιοι λειτουργοί φαίνεταινα αγνοούν παντελώς τις διαβεβαιώσεις της Κυβέρνησης ότι οι πρόσφατες εξαγγελίες δεν θα μεταβληθούν, και τιμούν το λαϊκό ρητό που συμβουλεύει να φυλάττει κανείς τα ρούχα του ώστε να έχει τουλάχιστον τα μισά. Κάπως έτσι, σε λίγες μέρες, θα λείψουν από το  σύστημα περίπου 5.000 εκπαιδευτικοί.     

Ρέκβιεμ για μία γρίπη

Όσο ηχηρά μας ταλαιπωρούσε επί μήνες και έκανε όσους από εμάς δεν φοβήθηκαν να αισθάνονται αναίσθητοι, άλλο τόσο αθόρυβα αποχώρησε από τη ζωή μας και κυρίως από τις τηλεοράσεις μας- που είναι μάλλον το ίδιο. Ο λόγος για την τρομερή γρίπη H1N1 της οποίας το τέλος σημάνθηκε σήμερα και επίσημα με μια λιτή ανακοίνωση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Ό,τι έχεις ευχαρίστηση, παλιοτσιφούτη

Οι αθεόφοβοι παρκαδόροι της παραλιακής (και όχι μόνο) δεν διστάζουν να απαιτήσουν το "κάτι τις" ή το "κάτι τις τους παραπάνω" στις περιπτώσεις που δεν τους αρκεί αυτό που οι άλλοι "έχουν ευχαρίστηση". Δείτε την εμπειρία του Ιοβόλου και πείτε τη δική σας.

Είμαστε όλοι ΠΑΣΟΚ

Το SMS του επικεφαλής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μέσω του οποίου τους προειδοποιεί να μην συναινέσουν στην πώληση μονάδων της ΔΕΗ, μού θύμισε μία άλλη πασοκική καθημερινή ιστορία των αρχών της δεκαετίας του 1980. 

   

v