Το mail, η αφέλειά μας και το... "ελντοράντο" της Microsoft

Μου ήρθε ξανά αυτό το email που υποτίθεται ότι είναι από τη Microsoft η οποία θα μου δώσει 250 ευρώ για κάθε έναν στον οποιο θα στείλω το email. Λέτε να παριατηθώ από τη δουλειά μου και να περιμένω το "τσέκι" από τους κουτοαμερικάνους;   

...Και τα σκυλιά δεμένα

Ο Ιοβόλος οδηγεί πίσω από εκχιονιστικά μηχανήματα στην Κατάρα και τον Μπράλο, ακολουθώντας τα φώτα των προπορευόμενων οχημάτων, δίπλα σε μισό μέτρο χιόνι, και εγκλωβίζεται στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας. Ναι, σε αυτήν που αξιώνει διόδια κάθε 70 χιλιόμετρα. Και στην οποία δεν χιονίζει.

Λαθροαπεργοί πείνας

Το ζήτημα των μεταναστών που κάνουν απεργία πείνας εξελίσσεται σε άβολο αγκάθι για την ελληνική κυβέρνηση. Τι να τους κάνει τους άτιμους; Να τους απορρίψει; Φωνάζουν οι αριστεροί. Να τους δώσει έγγραφα νομιμοποίησης; Φωνάζουν οι δεξιοί και πέρνουν θάρρος οι υπόλοιποι παράνομοι. Εκεί όμως φαίνονται οι κυβερνώντες και οι καπετάνιοι. Στις φουρτούνες.  

   

Νικήσαμε, αλλά το όσκαρ που είναι;

 Σκηνικό ψευδούς ειδησεογραφίας έφτιαξε το πρακτορείο Reuters όσον αφορά το νικητή του Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας "απονέμοντας" εκ παραδρομής τη διάκριση στον ελληνικό Κυνόδοντα. Το ρεπορτάζ ήταν σχεδόν πλήρες αναφέροντας ότι ήταν η πρώτη ελληνική ταινία που παίρνει Όσκαρ μετά το 1956!

Το αίμα ως αφορμή και η διεθνής "ηθική"

Επειδή ο παράφρων που λέγεται Καντάφι σάλταρε τελείως και βάφει τη Λιβύη στο αίμα οι δυτικές δυνάμεις αποκτούν δικαίωμα επέμβασης; Το συναίσθημα λέει ναι. Η πολιτική ηθική; Ο ιοβόλος αναρωτιέται για το ορθό και το δίκαιο.

v