Lamogius epixeirimatikus

...Της οικογενείας των greektourismikus. Απαντάται σε θερμά κλίματα, κυρίως κατά τους θερινούς μήνες, και αναπτύσσει κάθε αναπαραγωγική περίοδο περί τις 154 μεθόδους να αναζητήσει τροφή. Κυρίως κλέβοντας τουρίστες.

Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη;

Ναι, εντάξει, την ξέρω την απάντηση: τα κορόιδα. Έχω, όμως, κι άλλες, μη ρητορικές ερωτήσεις. Όπως ας πούμε ποιος σχεδιάζει τα δρομολόγια των πλοίων, και γιατί δεν έχει ενημερωθεί ότι η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά τη Δευτέρα και τελειώνει την Παρασκευή; Και επίσης, γιατί το Πειραιάς-Αμοργός είναι ακριβότερο από το Αθήνα-Βαρκελώνη;

Παραιτούμαι!

Διάβασα, εν μέσω ελαφρού κλίματος τριημέρου, τις δεκαπέντε προτάσεις για την προστασία των ανέργων (όπου «ανέργων» βλέπε «οποιωνδήποτε δεν έχουν δουλειά, περιλαμβανομένων όσων έκλεισαν τα μαγαζιά τους) και το αποφάσισα. Δεν συμφέρει να δουλεύω. Παραιτούμαι.

Μπα, θα έτυχε...

Οι "περιπτωσιολογικές" εκρήξεις βίας σε δυτικού και όχι μόνο τύπου κοινωνίες πυκνώνουν, την ίδια στιγμή που ορισμένοι επιμένουν να τα υποβαθμίζουν ζητώντας την επιβολή της τάξης. Ποιος θα χάσει από αυτήν την εθελοτυφλία, άραγε;

Σώσον κύριε τον λαόν σου

Οι επί γης εκπρόσωποι του ύψιστου φροντίζουν, μεταξύ άλλων, και για τη Δημοκρατία στην μικρή μας χώρα. Ο μητροπολίτης Αμβρόσιος έχει αναλάβει αυτό το έργο και ξενικά από τη μέριμνα για τους φυλακισμένους. Όχι όμως οποιουσδήποτε φυλακισμένους. Πρώτος στη λίστα ο εκ των πρωταιτίων της Χούντας, Νίκος Ντερτιλής (φωτό)... Βοήθειά μας!    

Το τίμημα της δόξας

Όσοι πίστεψαν ότι ο Ιωάννης Μελισσανίδης έφτασε στον κωλοφώνα της δόξας του όταν ανέβηκε στο ολυμπιακό βάθρο, είναι σίγουρο ότι δεν έχουν δει το βιντεάκι που κυκλοφόρησε τελευταία και στο οποίο παρουσιάζει έναν μικρό μονόλογο από τον Άμλετ.  

v