Χωρίς θεό, όλα επιτρέπονται...

...Αλλά γι' αυτό είναι εδώ ο επί γης εκπρόσωπός του, Σεραφείμ: Για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, και να θυμίσει στην Αλέκα Παπαρήγα να καταψηφίσει τα αισχρά νομοσχέδια που νομιμοποιούν τα ναρκωτικά και τα "κουσούρια". Και δοθήσεις της ευκαιρίας, να την πληροφορήσει ότι υπάρχει θεός.

Θα τους πάνε PIPA- SOPA

Τα ψωμιά του ελεύθερου downloading φαίνεται να τελειώνουν (λυγμ!). Εντός ολίγου είτε θα βρεθεί τρόπος να ενταχθούν και οι πειρατές στη μπίζνα των πνευματικών δικαιωμάτων ή θα μείνουμε με αντιδράσεις τύπου "Το κόμμα των πειρατών", "H φράξια του downloader" ή το "Κίνημα του τσάμπα byte".   

"Πρέπει να..."

Πρέπει το ελληνικό κράτος να αλλάξει, και ο Έλληνας πολίτης να το αγαπήσει. Μπα; Εγώ λέω ότι δεν "πρέπει" τίποτα.

Η χειρότερη βιογραφία της σεζόν

Ο αγώνας για τη χειρότερη βιογραφική ταινία που είδαμε φέτος είχε μέχρι στιγμής τρεις δυνατούς αντιπάλους: το “A Dangerous Method” του Ντέιβιντ Κρόνεμπεργκ, γύρω απ' τη θυελλώδη σχέση του Σίγκμουντ Φρόιντ με τον Καρλ Γιουνγκ και τις απαρχές της ψυχανάλυσης, το “The Iron Lady” της Φιλίντα Λόιντ, γύρω απ' τα έργα και τις ημέρες της μακροβιότερης βρετανίδας πρωθυπουργού Μάργκαρετ Θάτσερ και το “J. Edgar” του Κλιντ Ίστγουντ, γύρω απ' την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του διαβόητου διευθυντή του FBI Τζέι Έντγκαρ Χούβερ.

(κουτό)χορτο

Η αποποινικοποίηση, το ολλανδικό σύστημα και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από αυτά που (θα έπρεπε να) την απασχολούν.

Αν τα καταφέρετε, εγώ ξαναπάω σχολείο

Ο Ιοβόλος στηρίζει την μονη αυθεντική κοινωνική διαμαρτυρία που εν μέσω κυκεώνα  διαδικαστικών απεργιακών κινητοποιήσεων, παλεύει για την ανατροπή αιώνιων αδικιών και δίνει το στίγμα της αντίστασης.

Ενας ευαίσθητος (σχεδόν) Πρωθυπουργός

Ο Πρωθυπουργός μας νοιάζεται για τους άνεργους. Αυτοί δεν έχουν ούτε κατώτατο, ούτε 13ο, ούτε 14ο μισθό απάντησε στους "υπευαίσθητους" που κόπτονται για τις μειώσεις στον κατώτατο μισθό και την κατάργηση των δώρων στον ιδιωτικό τομέα. Και για να δείξει πώς πολεμιέται η ανεργία, είπε να προσλάβει και ο ίδιοςκαμιά 100αριά βοηθούς.    

v