Ηθοποιός σημαίνει πως...

Ηθοποιός αντί για βουλευτής, όπως λέμε παράσταση αντί για ψήφιση νομοσχεδίου. Οι Καιάδες, οι Στουρνάρες και το... αθώο κορίτσι

Να φάτε παντεσπάνι!

Το δικαίωμα στην κακή, δωρεάν σίτιση μόλις αφαιρέθηκε από τον μέσο φοιτητή. Μόνο που κανείς δεν φάνηκε να αντιδρά.

Ένας είναι ο εχθρός- ο άτιμος αθεϊσμός!

Η Ιερά Σύνοδος επιχειρεί να φανεί πρωτοποριακή και ζητά στο μάθημα των θρησκευτικών να περιγράφονται και άλλες θρησκείες στους μαθητές. Βέβαια, ζητά ταυτόχρονα τους διδάσκοντες το μάθημα να εγκρίνει ο τοπικός επίσκοπος!      

Μπαμπινιώτη (δεν) σ΄ευχαριστώ

Καμιά φορά η ερμηνεία μιας λέξης επισημοποιείται από την ασφάλεια ενός γραφείου και περιλαμβάνεται σε ένα λεξικό. Όταν αυτή η ερμηνεία όμως κατέβει στο πεζοδρόμιο, το πιθανότερο είναι ότι θα έχει ήδη μεταμορφωθεί σε συλλογική συνείδηση χωρίς ευαισθησίες.

Φλου φίλε μου

Αν κάτι μοιάζει βέβαιον είναι ότι αύριο τα πράγματα θα είναι χειρότερα από σήμερα και καλύτερα από μεθαύριο. Αυτές οι σταθερές είναι που μας κρατάνε...

Η λίστα Λαγκάρντ και τα "καθωσπρέπει" διλήμματα

Η λίστα Λαγκάρντ και η δημοσίευσή της από το περιοδικό του Κώστα Βαξεβάνη ήγειρε μια σειρά ερωτημάτων ηθικής κυρίως φύσης που μπορεί να μας κρατά απασχολημένους τις ώρες της σχόλης, αφήνοντας βέβαια τη συνείδησή μας ήσυχη (το σημαντικότερο, βρε κουτά).   

Κλάψε, κλάψε, τι θα κλάψεις;

Η Λιάνα Κανέλλη, η σατιρική Συντέλεια του ΣΚΑΪ, ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Καμένος. Η πλαστή επικαιρότητα μου καίει εγκεφαλικά κύταρα και με βάζει σε ανούσια διλήμματα. Κακαρίζω χαρούμενα και στέλνω χαιρετισμό στο Σαββατοκύριακο.     

Sucker punch

Πόσοι χρυσαυγίτες χρειάζονται για να αλλάξουν μία λάμπα;

v