Η βίλα των οργίων

Ξεχάστε τη Λίστα Λαγκάρντ. Είκοσι χρόνια αργότερα, η Βίλα Αμαλίας επιστρέφει από τη λήθη στην οποία την είχαμε αφήσει, με όπλα μαζικής καταστροφής.

Υπ-αλληλεγγύη (το όπλο των λαών)

Μια σούπερ υπάλληλος της εφορίας Χολαργού- Αγίας Παρασκευής με έκανε σκεφτώ ότι όλα είναι πιθανά, μια που υπάρχουν ορισμένοι που παίρνουν το αγγλοσαξωνικό “civil servant” τοις μετρητοίς. Ο Ιοβόλος δίνει τα μπράβο του και περιμένει την ημέρα που τέτοιες συμπεριφορές θα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.

902 κόλπα για την επανάσταση

Το ΚΚΕ ετοιμάζεται να πουλήσει την τηλεοπτική συχνότητα του 902 που του παραχώρησε το κράτος και που- όπως και για όλες τις άλλες συχνότητες-δεν έχει εισπράξει ούτε πεντάρα. Και το δημόσιο συμφέρον ρε παιδιά;    

Resolutions 2

Σοβαρά τώρα, πόσο καλύτερους ανθρώπους πιστεύετε ότι θα σας κάνει το να γράψετε σε μια κόλλα χαρτί "θα κόψω το κάπνισμα";

Με περνάς για ηλίθιο;

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, οι ξαδέρφες του και τα… ονόματα που έκαναν φτερά στο πρώτο επεισόδιο του σίριαλ που λέγεται «Λίστα Λαγκάρντ», και πάλι στις οθόνες σας. Ο Ιοβόλος ψήνει ποπκόρν, κάθεται αναπαυτικά και περιμένει τη συνέχεια.

Χίλια μπράβο, Πρωθυπουργέ μας!

Πολλά καλά λόγια είχε να πει για τον Αντώνη Σαμαρά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χανς Γκένσερ, με αφορμή την βράβευσή του ως "πολιτικού της χρονιάς" απο τη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt. Τόσα πολλά φίλε γερμανέ, που ... χανσ΄ και το δίκιο σου.   

v