Εκτέλεση: Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από την κουβερτούρα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε πολύ καλά μέχρι να γίνει το μείγμα λείο. Σερβίρουμε σε 4 ποτήρια και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με την κουβερτούρα από πάνω.
Εκτέλεση: Καθαρίζουμε τα φρούτα από τις φλούδες και τα κουκούτσια τους (αν χρειάζεται τα πλένουμε), τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα ρίχνουμε στο blender. Προσθέτουμε το μέλι και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνουν κρέμα, 2-3 λεπτά. Στο τέλος, προσθέτουμε το κεφίρ και ανακατεύουμε με κουτάλι.
Εκτέλεση: Κόβουμε την μπανάνα σε φέτες και το μάνγκο σε κομματάκια. Τα παγώνουμε στην κατάψυξη για 1 ώρα. Βάζουμε τα παγωμένα φρούτα στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι και τα χτυπάμε μέχρι να αφρατέψει και να κρεμώσει το μείγμα. Στο τέλος, προσθέτουμε το χυμό και χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα να ενωθούν. Μοιράζουμε σε 2 ποτήρια και σερβίρουμε αμέσως.
Υλικά: 20-25 φράουλες 1 κουταλιά της σούπας κράμπερις 100 ml γιαούρτι 50 ml γάλα καρύδας 1 κουταλάκι τζίντζερ τον χυμό από ένα γκρέιπφρουτ 2-3 φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου
Εκτέλεση: Πλένουμε τις φράουλες και αφαιρούμε τα κοτσάνια τους. Τις χτυπάμε στο μίξερ μαζί με τα cranberries που μπορεί να είναι αποξηραμένα ή και κατεψυγμένα αν όχι φρέσκα, αφού πρώτα τα ξεπλύνουμε με λίγο νερό και μαλακώσουν. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το γάλα καρύδας και χτυπάμε για λίγο ακόμα. Τέλος προσθέτουμε τον χυμό από το γκρέιπφρουτ, το τζίντζερ και σερβίρουμε στο ποτήρι, στολίζοντας με φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου.
Εκτέλεση: Καθαρίζουμε το μάνγκο και τα νεκταρίνια και τα κόβουμε σε κομμάτια, μαζί με τα δαμάσκηνα. Ρίχνουμε όλα τα φρούτα στο μπλέντερ, προσθέτουμε το γιαούρτι, τη μία κουταλιά μέλι και το δυόσμο και χτυπάμε να λιώσουν. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε κι άλλο μέλι αν το θέλουμε πιο γλυκό. Ρίχνουμε στο μπλέντερ τα παγάκια και ξαναχτυπάμε. Σερβίρουμε σε δύο ποτήρια και γαρνίρουμε με λίγα φύλλα δυόσμου.