Το πρωινό του εργένη

Ο Θόδωρος Λέλεκας αποκαλύπτει στην κάμερα του In2life τη συνταγή για τα τέλεια scrambled eggs – ή αλλιώς το ιδανικό πρωινό για έναν εργένη.
Το πρωινό του εργένη
Τι τρώει για πρωινό ο εργένης ο σωστός; Πώς μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις και ταυτόχρονα να αναπληρώσει τις χαμένες θερμίδες μιας αξέχαστης νύχτας;

Ο Θόδωρος Λέλεκας αποκαλύπτει το μυστικό για τα τέλεια scrambled eggs, με συνταγή που τελειοποίησε στα χρόνια που έζησε στην Αγγλία. Μάλιστα, τα ετοιμάζει μπροστά στην κάμερα, σε τέσσερις παραλλαγές: Σκέτα πάνω σε φρέσκο ψωμί, με μπέικον, με καπνιστό σολομό και με φρέσκο-τριμμένη μαύρη τρούφα. Στο τέλος, τα συνοδεύει με ένα αφρώδες κρασί από την Ιταλία (Prosecco), το οποίο, με την προσθήκη φρέσκο-στιμμένου χυμού πορτοκαλιού γίνεται το απόλυτο brunch cocktail, το περίφημο «Bucks Fizz».



Υλικά για 2 άτομα:
Για τα αυγά 
4 φρέσκα αυγά
Βούτυρο
Crème fraiche (ειδική πηχτή κρέμα γάλακτος, εισαγωγής από τη Γαλλία)
Γαρνιτούρες
6 φέτες μπέικον
ή
100 γραμμάρια καπνιστός σολομός κομμένος σε κύβους
ή
μία μικρή ολόκληρη μαύρη τρούφα (15-20 γραμμάρια) που θα τρίψουμε σε λεπτές φέτες με ειδικό «μαντολίνο»

Θα συνοδεύσουμε με:
1 φιάλη λευκό αφρώδες κρασί από την Ιταλία (Prosecco)

Προαιρετικά, θα το αναμίξουμε με το φρεσκο-στιμμένο χυμό από 5 πορτοκάλια

Και η εργένικη ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v