Ο Θεόδωρος Λέλεκας μαγειρεύει στην κάμερα του In2life το τέλειο ριζότο με μανιτάρια και μοιράζεται μαζί σας όλα τα μυστικά για να το φτιάξετε και εσείς.
Παλαιότερο των 360 ημερών
Τι είναι το ριζότο; Πώς το φτιάχνουμε και με τι κρασί το συνοδεύουμε; Ο Θόδωρος Λέλεκας, συνεργάτης του in2life σε θέματα οίνου και γαστρονομίας, ανοίγει τις πύλες του Atelier Telegourmet και μας παρουσιάζει μια εύκολη συνταγή για να φτιάξουμε λαχταριστό ριζότο με άγρια και ήμερα μανιτάρια, μοιράζεται μαζί μας μυστικά και τεχνικές, και μας δείχνει τον κατάλληλο οινικό συνδυασμό.
Ένα χορταστικό, πεντανόστιμο χειμωνιάτικο πιάτο που μπορούμε να ετοιμάσουμε στο σπίτι και να απολαύσουμε κάθε στιγμή!