Επειδή βαρέθηκες να τις φτιάχνεις με τον ίδιο τρόπο, κλασικές λεμονάτες, δοκίμασε κι αυτές τις λαχαριστές συνταγές.
Παλαιότερο των 360 ημερών
Όσο κι αν ανακαλυφθούν ουσίες που προστατεύουν, όσα super foods κι αν διαφημιστούν, υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια σχετικά με τα λαχανικά που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ: Δεν υπάρχει λαχανικό πιο πιστός και τίμιος φίλος του ανθρώπου από την πατάτα. Μπορείς να την μαγειρέψεις με χίλιους δυο τρόπους, είναι όλοι πεντανόστιμοι, και πολλοί από αυτούς είναι και σούπερ υγιεινοί. Όπως, για παράδειγμα, οι πατάτες φούρνου. Επειδή όμως η κλασική συνταγή είναι κάπως εύκολο να την βαρεθείς, εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε μερικές εναλλακτικές.
Αρχικά, μία συνταγή με σιμιγδάλι από τον Άκη Πετρετζίκη.
Έπειτα, από τον Τάσο Αντωνίου.
Εδώ μια συνταγή για να τις κάνουμε να πετύχουν σαν τηγανιτές, αλλά χωρίς τις περιττές θερμίδες και λιπαρά.
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, από την άλλη, τις φτιάχνει με μπύρα.
Εδώ μια συνταγή για πατάτες Hasselback.
Και μια light συνταγή για πατάτες jacket, πάλι από τον Άκη Πετρετζίκη.