Αυτά τα 24ωρα μαγειρευτά σε Αθήνα και Πειραιά σώζουν στομάχια

Θες να φας μαμαδίσιο φαγάκι ανεξαρτήτως ώρας και στιγμής; Αυτές οι διευθύνσεις δουλεύουν όλη μέρα κάθε μέρα για το στομάχι σου και μόνο.
Αυτά τα 24ωρα μαγειρευτά σε Αθήνα και Πειραιά σώζουν στομάχια

Η νύχτα ήταν μεγάλη κι εσύ βρέθηκες πεινασμένος, λαχταρώντας ένα πιάτο μαμαδίσιο φαγάκι για να βάλεις στο στομάχι σου. Όμως τα μαγειρεία της πόλης είναι κλειστά και η απελπισία σε κυριεύει.

Μη φοβάσαι, μερικά μαγειρεία ξενυχτάνε και βρίσκονται στις επάλξεις για να σε ταΐσουν κάθε λογής μαγειρευτά, αλλά και σούπες για να στρώσει το στομάχι.

Ο Γιάννης
Αχαρνών 258, Άγιος Νικόλαος, τηλ: 2108657524



Σερβίρει σπιτικό φαγητό κάθε ώρα της ημέρας από το 1970 έχοντας χτίσει φανατικό κοινό θαμώνων που τον προτιμούν για τις γενναίες μερίδες και τις καλές του τιμές. Εδώ θα βρεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου: από παπουτσάκια, μουσακά, παστίτσιο, μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες φούρνου και χοιρινό ριγανάτο, μέχρι φρικασέ, σαρδέλες, μακαρονάδες ανάλογα τα κέφια του μάγειρα και φυσικά εξαιρετικό πατσά γιατί ο Γιάννης ξέρει να φροντίζει και το στομάχι σου μετά από το αλκοόλ.

Σουρωτήρι
Αλεξιουπόλεως 19, Αργυρούπολη, τηλ: 2109929157



Σε κεντρικό σημείο στην Αργυρούπολη, το Σουρωτήρι είναι ένα παραδοσιακό μαγειρείο που ξημεροβραδιάζεται ετοιμάζοντας κάθε λογής μαγειρευτά σε καλές τιμές. Στο εσωτερικό του με τα κρεμαστά σουρωτήρια, θα φας μαμαδίσια πιάτα ημέρας όπως γιουβαρλάκια αυγολέμονο, κοτόπουλο μπούτι στον φούρνο, κοτόσουπα για να στρώσει το στομάχι, μακαρόνια με κιμά, μοσχαράκι γιουβέτσι και κοκκινιστό, παραδοσιακό μουσακά, πατσά για τους ξενύχτηδες, κρεατόσουπα, αλλά και φασολάδα. Οι τιμές των πιάτων κυμαίνονται στα 5-8€ έκαστο.

Το 24ωρο
Λεωφόρος Συγγρού 44, Κουκάκι, τηλ: 210 9221159



Το όνομα και πράγμα 24ωρο της Συγγρού, αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο της πόλης εδώ και δεκαετίες, και έχει ό,τι είδος φαγητού τραβήξει η όρεξή σου σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, ενώ είναι διάσημο για τις σούπες του. Ειδικά ο πατσάς, κοιλιά, πόδι ή ανάμεικτος, είναι το χιτ του καταλόγου και προσφέρεται σε πολλές διαφορετικές εκδοχές σερβιρίσματος: Ψιλοκομμένος, χοντροκομμένος, κόκκινος, με σκορδοστούμπι ή αλάτι. Κατά τα άλλα θα βρεις και ωραιότατα γεμιστά, αρακά, γίγαντες, σπανακόρυζο, φασολάκια, μοσχαράκι γιουβέτσι, μοσχαράκι λεμονάτο κ.α. Τιμές στα 5-9€ το πιάτο.

Αντώνης
Παπανικολή 23, Κερατσίνι, τηλ: 2110121403

Κλείνει επτά σχεδόν δεκαετίες ταΐζοντας τους πειραιώτες που ξενυχτάνε και πεινάνε με χιτ τον υπέροχο πατσά και τη μοσχαρόσουπά του – όμως διαθέτει και ωραιότατα μαγειρευτά σε περίπτωση που θες να φας κάτι πλην σούπας. Εδώ λοιπόν θα βρεις γίδα βραστή, λαχανοντολμάδες αυγολέμονο, χοιρινό φρικασέ, σουτζουκάκια, μπριζολάκια αρνίσια στον φούρνο με πατάτες, μοσχαράκι κοκκινιστό, μπουτάκια κοτόπουλο στον φούρνο, μελιτζάνες παπουτσάκια, πληθωρικό παστίτσιο, γιουβαρλάκια, γεμιστά και άλλα τέτοια ωραία και μαμαδίσια. Οι τιμές τους στα 5-6€ η μερίδα.

Το Πολύγευστον
Λεωφ. Δημοκρατίας 21, Κερατσίνι, τηλ: 21 0461 3861



Παραμένουμε Πειραιά για να πιάσουμε ξενυχτισμένοι θέση σε αυτό το πιο πρόσφατο μαγειρείο της πόλης, για σπιτικά εδέσματα σε πληθωρικές ποσότητες. Έλα πεινασμένος για να καταναλώσεις φαγάκι μαμαδίσιο, με επιλογές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ρολάκι, μοσχαράκι κοκκινιστό ή γιουβέτσι, γεμιστά, μπιφτέκια κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες, χοιρινή μπριζόλα λαιμού στον φούρνο, κοτόπουλο α λα κρεμ με πέννες και σπανάκι, αλλά και πατσά, κοτόσουπα, φακές, και πατσάς με κοιλιά και πόδι για μερακλήδες. Οι τιμές των πιάτων στα 5-7€.

Bread Factory
Λεωφ. Κηφισίας 62, Μαρούσι, τηλ: 2106179237



Μπαίνεις μέσα και παθαίνεις… σοκ με την ποικιλία των εδεσμάτων που μπορείς να καταναλώσεις αν σε βρει η βαθιά νύχτα πεινασμένο. Στο κατάστημα του Αμαρουσίου, πέρα από σφολιατοειδή και ψωμιά πάσης φύσεως, γλυκά, παγωτά και λοιπά, θα βρεις και μια τιμιότατη ποικιλία μαγειρευτών που εναλλάσσονται κάθε μέρα και εκτίθεται στις μεγάλες βιτρίνες του. Ψάρι πλακί και φρέσκο, σουφλέ ζυμαρικών με τυριά, παστίτσιο, μουσακάς, μοσχαράκι κοκκινιστό με πατάτες φούρνου, χοιρινό κότσι μελωμένο, μπάμιες, μακαρόνια με κιμά και ένα σωρό ακόμα μαμαδίσια πιάτα σε περιμένουν να τα γευτείς. Τιμές στα 7-8€ το πιάτο.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v