Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις… Δύο ιδιαίτερες συνταγές για να παραλλάξετε το χούμους και να φτιάξετε δύο πεντανόστιμα dips.
Ρεμουλάντ: Μια σάλτσα με νόημα! Πώς να φτιάξετε μια πεντανόστιμη σαλάτα σελινόριζας και παντζαριών με σάλτσα remoulade, που θα σας ταξιδέψει στο Παρίσι.
Ο τραγανός Παριζιάνος κύριος και το ταίρι του Πώς να φτιάξετε πεντανόστιμα croque-monsieur και croque-madame, τις γαλλικές νοστιμιές που είναι ό,τι πρέπει για ιδιαίτερο δείπνο ή ένα ελαφρύ γεύμα.
Χριστουγεννιάτικη συμφωνία: Sonata Largamente Ένα χριστουγεννιάτικο chutney, μία γλυκόξινη και πικάντικη μαρμελάδα με χίλιες και μία παραλλαγές και χίλιες και μία χρήσεις.
Χριστουγεννιάτικη συμφωνία: Allegro con Brio Δεύτερο βήμα για το ιδανικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, η υποδοχή των καλεσμένων με το κατάλληλο aperitif.
Και τώρα τα κεφάλια μέσα… Ιδέες για να καλέσετε τους φίλους σας για φθινοπωρινές βραδιές χωρίς κόπο αλλά με πολλή γεύση… πάνω σε μπρουσκέτες.
Για ένα καλάθι σύκα Σας έχουμε τη συνταγή για ένα φανταστικό ορεκτικό, φτιαγμένο με φρέσκα σύκα, μπέικον, ροκφόρ και ξηρούς καρπούς.
Peperonata, η όμορφη signora Πώς να φτιάξετε την τέλεια peperonata, ιταλικά σάλτσα από γλυκές πιπεριές που θα συνοδεύσει τέλεια τις μακαρονάδες σας – και όχι μόνο.
Πώς να επιβιώσετε από το μίνι πενθήμερο καύσωνα Πέντε δροσιστικές συνταγές για gazpacho, επιδόρπια και παγωμένο τσάι, σωστά αντίδοτα στον αυγουστιάτικο καύσωνα.
Απρόσμενες καλοκαιρινές συνταγές Καρπούζι, πεπόνι, λούτζα, μπλε τυρί, προσούτο και… άλλοι γίνονται απρόσκλητοι επισκέπτες γεμίζοντας νοστιμιά τα βράδια μας.