Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει ότι η Άννα Φόνσου τής έκανε έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού»

Η ηθοποιός εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε ότι η Άννα Φόνσου της έκανε έξωση παρότι γνώριζε ότι δεν έχει πού να μείνει.

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει ότι η Άννα Φόνσου τής έκανε έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού»

Η Μαρίνα Νικολαΐδου εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» δηλώνοντας ότι η Άννα Φόνσου τής έκανε έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» κι ενώ έμενε στη γνωστή δομή φιλοξενίας για 9 χρόνια.

«Το θέμα ξεκίνησε από το 2020. Ήμουν ανεμβολίαστη και μου δόθηκε ένα εξώδικο, κέρδισα το δικαστήριο τον Φεβρουάριο του ’22. Η κυρία Φόνσου έκανε ένσταση για να πάμε στο Εφετείο και η υπόθεση θα εκδικαζόταν τον Ιούνιο του ’22. Μετά εκείνη παραιτήθηκε από την υπόθεση. Ήμουν το δεξί της χέρι, έκανα παρασκευή καφέ, ήμουν υπεύθυνη για τον καθαρισμό, για τις παρουσιάσεις και τις ξεναγήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις της η Μαρίνα Νικολαΐδου, μετά από σχετική ερώτηση του πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής.

«Μου ήρθε και φέτος ένα εξώδικο, ενώ πήγαιναν καλά τα πράγματα. Επειδή δεν αγαπάει εκείνη τα ζώα και πολλές φορές φιλοξενούμε κάποιες αδέσποτες γάτες από τον πεζόδρομο, μου είπε να φύγει η γάτα και να φύγω κι εγώ. Μου ζήτησε τέλος Μαΐου να παραιτηθώ» πρόσθεσε η Μ. Νικολαΐδου εξηγώντας πότε έμαθε για την έξωση.

«Η Άννα ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω. Το περιβάλλον της είναι τελείως αρνητικό, της αρέσει να έχει μία αυλή. Υπάρχουν ηθοποιοί στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που μένουν περισσότερα χρόνια εκεί από εμένα, δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Ένας από τους φιλοξενούμενους στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ο Πάνος Κούσης αντέκρουσε τους ισχυρισμούς της κ. Νικολαΐδου λέγοντας ότι: «η Μαρίνα Νικολαΐδου έμεινε περισσότερα χρόνια από αυτά που λέει το καταστατικό, δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα, βρίζει την κυρία Φόνσου και το “Σπίτι του ηθοποιού” όπου κοιμάται και τρώει. Τις δουλειές τις κάνει επειδή θέλει, δεν την υποχρεώνει κανείς. Έπαιρνε φαγητά και τα έκρυβε, έκρυβε κάποια ρούχα. Να μην πω τη λέξη έκλεβε, έχουν χαθεί πάρα πολλά ρούχα. Η γάτα έμπαινε μέσα στο μουσείο που έχουμε και κατέστρεφε τα ρούχα. Αν ήταν έξυπνη όταν άρχισαν να δημιουργούνται τα προβλήματα έπρεπε να ζητήσει μια απλή συγγνώμη».

Η Μαρίνα Νικολαΐδου δεν δέχτηκε καμία από τις κατηγορίες του κ. Κούση.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v