«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι» λέει ο σύντροφός της

Ο Διαμαντής Καραναστάσης μίλησε για τη σύντροφό του, Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκπομπή «Buongiorno».

«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι» λέει ο σύντροφός της

Για την πολιτική, τον κινηματογράφο και την σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στην εκπομπή του MEGA Buongiorno, ο Διαμαντής Καραναστάσης.

«Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πουλάμε παραμύθια. Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί, το να υπερασπιστούμε τους πολίτες και την κοινωνία, η ακτιβιστική της δικηγορία και η αγάπη προς τους ανθρώπους, όλο αυτό θα το φέρουμε στη Βουλή. Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης με τη Ζωή και αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας σε νούμερα πάρα πολύ δυνατά», ανέφερε.

«Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργικότητα, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρεί αυτό το κομμάτι, είναι πάρα πολύ ευνουχιστικό. Έβαλα στόχο από την αρχή το κομμάτι της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. Είμαι σε πάρα πολλές επιτροπές και βλέπω άλλους πολιτικούς που δεν συνδέονται στο webex, για να πάρουν τα λεφτά της συμμετοχής, ενώ δεν κάνουν παρουσία» πρόσθεσε αναφορικά με τη μετάβασή του από το θέατρο στην πολιτική.

Συνεχίζοντας αναφορικά με τη σχέση του με την Πρόεδρο της Πλεύσης ανέφερε: «Μου λένε άνθρωποι που ξέρουν την κοινή πορεία μου με τη Ζωή “είσαι ο Μουρίνιο”, και απαντώ ότι “ναι, αλλά έχω τη… Μέσι”. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που έχει απεριόριστη αγάπη. Είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι που αυτό διατηρεί και στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία, την τόσο σημαντική. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και στα αλήθεια ιδιοφυής».

Ο ηθοποιός συμμετέχει και στην ταινία «Υπάρχω», για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, όπου υποδύεται τον Μανώλη Χιώτη και ερωτηθείς αναφέρθηκε στις κριτικές που δέχεται η παραγωγή.

«Στην Ελλάδας μας αρέσει να κρίνουμε. Ας τον παίξουν οι ίδιοι», είπε για όσους επικρίνουν τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος υποδύεται στην ταινία τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Ας δούμε πρώτα το παιδί. Προσωπικά νομίζω ότι θα σκίσει. Αυτό που είδα ήταν εξαιρετικό», συμπλήρωσε.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v