Σούπερ ταινίες και σειρές που βλέπουμε αυτές τις μέρες στο Disney+

Και Pixar έχουμε, και νέα σειρά με Ντέιβιντ Τέναντ, και all star σειρά με όλη την πασαρέλα των 90s, και ό,τι λαχταρά η ψυχούλα σου για τα βράδια που θα μείνεις σπίτι.

Σούπερ ταινίες και σειρές που βλέπουμε αυτές τις μέρες στο Disney+

Αφορμή μας έδωσε η ελαφρά ψύχρα που πιάνει πλέον τα βράδια, να μείνουμε σπίτι και να αράξουμε στον καναπέ παρέα με τις καλύτερες σειρές και ταινίες στην πλατφόρμα της καρδιάς μας, το Disney+, το οποίο εκτός από τους εκατοντάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel και Star Wars που βλέπουμε και ξαναβλέπουμε, φροντίζει να ανανεώνει συχνά πυκνά το ρεπερτόριό του με νέες ταινίες και σειρές για να μην το βαριόμαστε ποτέ. Αν μας ρωτάς, λοιπόν, τι βλέπουμε αυτές τις μέρες, ιδού η πάσα αλήθεια.

Οι Ανταγωνιστές

Δύο λέξεις θα σου πούμε: Ντέιβιντ Τέναντ. Όχι εντάξει, πλάκα κάνουμε, θα σου πούμε κι άλλους. Βασισμένη στο εμβληματικό μυθιστόρημα της Jilly Cooper, Rutshire Chronicles, η ολόφρεσκη αυτή σειρά μας μεταφέρει στην Βρετανία του 1986, και συγκεκριμένα στον αμείλικτο κόσμο της βρετανικής τηλεόρασης, όπου οι φιλοδοξίες είναι πιο φουσκωμένες και από τα χτενίσματα, και οι συμφωνίες κλείνονται τόσο στις αίθουσες συνεδριάσεων όσο και στις κρεβατοκάμαρες.

Η Μηχανή

Ολοκαίνουρια μίνι σειρά 6 επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον πάντα υπέροχο Gael Garcia Bernal, η υπόθεση της οποίας έχει ως εξής: Μετά από μια συντριπτική ήττα, ο Εστέμπαν «Η Μηχανή» Οσούνα βρίσκεται στη χειρότερη φάση της πυγμαχικής του καριέρας. Για καλή του τύχη, ο μάνατζερ και κολλητός του Άντι Λουχάν είναι αποφασισμένος να τον φέρει ξανά στην κορυφή. Όμως, όταν μια αδίστακτη οργάνωση επανεμφανίζεται, ο επαναληπτικός αγώνας γίνεται ζήτημα ζωής και θανάτου. Ο Εστέμπαν καλείται να διαχειριστεί τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες και να προστατεύσει την οικογένειά του.

Grotesquerie

Οι λάτρεις των θρίλερ θα ενθουσιαστούν με την νέα σειρά του Ryan Murphy, τα 10 επεισόδια της οποίας αφηγούνται την ιστορία της ντετέκτιβ Λόις Τράιον καθώς συμμαχεί με μια καλόγρια για να διαλευκάνει μια σειρά αποτρόπαιων εγκλημάτων που αναστατώνουν τη μικρή τους κοινότητα, και μοιάζουν όλα να έχουν αλλόκοτο στόχο την ίδια την ντετέκτιβ, σαν κάποιος ή κάτι να την προκαλεί προσωπικά.

Τα μυαλά που κουβαλάς 2

Αν δεν είδες το καλοκαίρι στα θερινά την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Inside Out, ή αν την είδες και μια φορά δεν σου έφτασε, ορίστε η ευκαιρία σου. Η ταινία είναι διαθέσιμη, ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου, στο Disney+, τόσο στην ελληνική της μεταγλώττιση όσο και στην ορίτζιναλ, αγγλική εκδοχή. Η ιστορία, όπως μάλλον ξέρεις ήδη, έχει ως εξής: Η Ράιλι είναι πλέον έφηβη, και το κέντρο ελέγχου στο μυαλό της κατεδαφίζεται, για να χωρέσουν τα νέα συναισθήματα. Οι παλιοί μας γνώριμοι, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που εδώ και καιρό εκτελούν μια επιτυχημένη από κάθε άποψη λειτουργία, τα χάνουν όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Και φαίνεται ότι δεν είναι μόνη. Φέρνει μαζί της την Ντροπή, τη Ζήλια και την Ανία.

In Vogue: The 90s

Τη δεκαετία του ‘90, η υψηλή μόδα πέρασε από την πασαρέλα στην κυρίαρχη κουλτούρα. Με ένα κορυφαίο καστ από τον κόσμο της μόδας, του κινηματογράφου και της μουσικής, πλάι στους Άννα Γουίντουρ και Έντουαρντ Ένινφουλ της Vogue, αυτή η σειρά-ορόσημο αποκαλύπτει την κρυφή ιστορία των πιο διάσημων στιγμών της δεκαετίας του ‘90 στη μόδα και την ποπ κουλτούρα. Τσέκαρε εδώ πρωταγωνίστριες: Νικόλ Κίντμαν, Κλαιρ Ντέινς, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Κιμ Καρντάσιαν, Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ, Κέιτ Μος, Ναόμι Κάμπελ και δε συμμαζεύεται.

Ημερολόγιο Δρόμου: Bruce Springsteen and the E Street Band

Ένα απολαυστικό ντοκιμαντέρ που θα αγαπήσουν ιδίως οι φαν του μεγάλου Μπρους, μας παίρνει από το χέρι για να μας πάει μια βόλτα από τα παρασκήνια της παγκόσμιας περιοδείας του 2023-24. Ο Bruce Springsteen και οι E Street Band προσφέρουν μια διεξοδική ματιά στη δημιουργία των θρυλικών τους ζωντανών εμφανίσεων, καθώς και πλάνα από τις πρόβες του συγκροτήματος, στιγμές από τα παρασκήνια, σπάνιο αρχειακό υλικό και προσωπικές σκέψεις από τον ίδιο τον Bruce Springsteen.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v