Σούπερ σειρές και ταινίες για να δεις τώρα στο Disney+

Και ολοκαίνουριο Γιώργο Λάνθιμο, και τέταρτο κύκλο Only Murders in the Building, και άλλα πολλά και όμορφα βλέπουμε αυτές τις μέρες στο Disney+.

Σούπερ σειρές και ταινίες για να δεις τώρα στο Disney+

Κάπου ανάμεσα στο τέλος των διακοπών και την ξενύχτικη φρενίτιδα που μας πιάνει όλους με την επιστροφή στην πόλη, τα απογεύματα του Σεπτέμβρη προσφέρονται και για ατελείωτο άραγμα στον καναπέ, με την παρέα ή το έτερό σου ήμισυ και μερικές από τις καλύτερες ταινίες και σειρές που επιλέξαμε για σένα στο Disney+.

Ιστορίες Καλοσύνης

Ναι ναι, δεν πρόκειται περί συνωνυμίας, είναι αυτή η ταινία, η πιο πρόσφατη του Γιώργου Λάνθιμου, με αυτόν τον χορό της Emma Stone που έβλεπες όλο το καλοκαίρι σε όλα τα social media. Οι Ιστορίες Καλοσύνης, που λες, είναι ουσιαστικά τρεις μεσαίου μήκους ταινίες σε μία, με ένα κοινό θέμα: Τον έλεγχο στις ανθρώπινες σχέσεις και το πόσο τρομακτικά παραβιαστικές διαστάσεις μπορεί να πάρει. Το σενάριο είναι –λες και δεν ξέρεις– του Γιώργου Λάνθιμου και του σταθερού του συνεργάτη στις πρώτες του ταινίες Ευθύμη Φιλίππου, και πρωταγωνιστούν οι Emma Stone, Jesse Plemons και Willem Dafoe.

Only Murders in the Building

Η σπαρταριστή σειρά των Steve Martin και John Hoffman, που βραβεύτηκε με Emmy, επιστρέφει για έναν τέταρτο κύκλο, με την ερασιτεχνική podcasting τριάδα που αγαπήσαμε (Steve Martin, Martin Short και Selena Gomez) να παλεύει με τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν στο φινάλε του τρίτου κύκλου. Ενώ συνεχίζουν να αναρωτιούνται εάν η Σαζ ή ο Τσαρλς ήταν το υποψήφιο θύμα, η έρευνά τους, τους οδηγεί στο Λος Άντζελες, όπου ένα στούντιο του Χόλιγουντ, ετοιμάζει μια ταινία για το podcast «Only Murders». Επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη, ξεκινούν ένα ακόμη πιο επικό ταξίδι, διασχίζοντας τον προαύλιο χώρο του Arconia, για να ξεδιπλώσουν τα καλά κρυμμένα, όσο και διεστραμμένα μυστικά της ζωής των ενοίκων. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Michael Cyril Creighton, με special guest stars τους Meryl Streep, Da’Vine Joy Randolph, Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy και Richard Kind.

Το βασίλειο του πλανήτη των πιθήκων

Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise με αυτό το υπερθέαμα δράσης και περιπέτειας, που κυκλοφόρησε στις αίθουσες στις αρχές του καλοκαιριού –αν το έχασες, ιδού η ευκαιρία σου. Η ταινία διαδραματίζεται αρκετές γενιές μετά τη βασιλεία του Σίζαρ, όπου οι πίθηκοι ζουν αρμονικά ως κυρίαρχο είδος και οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί να ζουν στις σκιές. Ένας νέος τυραννικός ηγέτης πιθήκων χτίζει την αυτοκρατορία του, αλλά ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και θα κάνει επιλογές που θα καθορίσουν ένα μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους. Πρωταγωνιστούν οι Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand.

Tracker

Στην ολόφρεσκη σειρά του Ben H. Winters πρωταγωνιστεί ο Justin Hartley στον ρόλο του Colter Shaw, ενός μοναχικού επιβιωτιστή που περιπλανιέται στις ΗΠΑ αναζητώντας αμοιβές, καθώς χρησιμοποιεί τις άριστες ιχνηλατικές του ικανότητες για να βοηθήσει τους πολίτες και την αστυνομία να εξιχνιάσουν κάθε λογής μυστήριο, ενώ ταυτόχρονα καλείται να διαχειριστεί τη δική του διαλυμένη οικογένεια. Η σειρά είναι βασισμένη στο μπεστ σέλερ The Never Game του Τζέφρι Ντίβερ.

Καθηγητής Αγγλικών

Οξυδερκής μίνι σειρά 6 επεισοδίων, με τον δημιουργό της, Brian Jordan Alvarez στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Έβαν Μάρκεζ, γκέι καθηγητή στο Όστιν του Τέξας. Στο πλευρό του βρίσκεται η παρέα συναδέλφων και φίλων του, όπως η καθηγήτρια Ιστορίας και κολλητή του, Γκουέν Σάντερς, που πάντα βλέπει το καλό στους ανθρώπους. Όταν ο διευθυντής του σχολείου ενημερώνει τον Έβαν ότι αποτελεί αντικείμενο έρευνας εξαιτίας ενός ξεχασμένου περιστατικού στο οποίο φιλήθηκε με τον σύντροφό του μπροστά στους μαθητές, εκείνος θα νιώσει ότι ξαφνικά στοχοποιείται λόγω της σεξουαλικότητάς του. Πρέπει να τηρήσει μόνο έναν κανόνα: όχι σχέσεις με συναδέλφους. Όπως εύκολα μαντεύεις, ακριβώς εκείνη τη στιγμή θα γνωρίσει έναν γοητευτικό συνάδελφο που φαίνεται επίσης να ενδιαφέρεται για αυτόν. Αυτό θα αναγκάσει τον Έβαν να διαχειριστεί τις σχέσεις, τους μαθητές και τους συναδέλφους του, προσπαθώντας ταυτόχρονα να απαντήσει στο ερώτημα: Μπορείς να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου στη δουλειά;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v