Καφέ με θέα θάλασσα για λίγο ακόμα καλοκαίρι

Ήλιος, θέα θάλασσα, καλοφτιαγμένοι καφέδες και σνακ. Ρεμβάζουμε παραλιακώς και πιάνουμε θέση σε αγαπημένα παραθαλάσσια καφέ.

Καφέ με θέα θάλασσα για λίγο ακόμα καλοκαίρι

Όσο ο ήλιος καλά κρατεί εμείς αρπάζουμε την ευκαιρία για να αποδράσουμε τα Σαββατοκύριακα ή τις χαλαρές καθημερινές και να πιούμε μερικούς ακόμα καφέδες με θέα στο απέραντο γαλάζιο που προσφέρει απλόχερα η αττική ακτογραμμή.

Από την Βουλιαγμένη μέχρι τον Πειραιά και από εκεί στη Νέα Μάκρη ακολούθησέ μας στα πιο όμορφα καφέ με θέα θάλασσα.

Moorings

Μαρίνα Βουλιαγμένης, τηλ: 21 0967 0659

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by moorings (@moorings.gr)


Από τον Λαιμό Βουλιαγμένης με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Σαρωνικού, το Moorings αποτελεί μια κλασική επιλογή για να χαλαρώσεις βλέμμα και μυαλό, όσο απολαμβάνεις τον καφέ σου. Ο χώρος είναι ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας, επομένως μπορείς να το επισκεφτείς και βράδυ για να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο με fine dining γεύσεις με την υπογραφή του chef Κώστα Λώλα, όσο χαζεύεις το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Δες τον κατάλογο εδώ

Ark

Γρ. Λαμπράκη 2, Αστέρια Γλυφάδας, τηλ: 2108948882

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ark | Asteria Glyfadas (@ark.glyfada)


Αγαπημένο παραλιακό στέκι που έχει το δικό του φανατικό κοινό, το Ark περηφανεύεται δικαίως για μια από τις καλύτερες θέες στην θάλασσα της αθηναϊκής ριβιέρας της Αττικής. Υπέροχο καφεδάκι με το ένα πόδι κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα. Στα Αστέρια Γλυφάδας, το Ark είναι ένας all day προορισμός με την υψηλή αισθητική και τη μαγευτική θέα. Η μέρα ξεκινά με σπάνια coffee blends και μπορεί να συνεχιστεί με εκλεκτά πιάτα που επιμελείται ο Γιάννης Μπαξεβάνης, αλλά και γλυκόπιοτα κοκτέιλ.

Notos

Λεωφ. Κ. Καραμανλή 4, Βούλα, τηλ: 2108993702

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NOTOS Lounge (@notos_lounge)


Εκεί στον Notos έχει πάντα καλοκαίρι και τα τραπεζάκια του με θέα το απέραντο γαλάζιο γεμίζουν καθημερινά με κόσμο που έρχεται για καφεδάκι και πρωινό, αλλά και για ποτά και καλοφτιαγμένα κοκτέιλ –και ωραίες μεσογειακές γεύσεις αργότερα. Οι τεράστιες τζαμαρίες κι ο καταπράσινος περιβάλλον χώρος δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να απολαύσεις το καφεδάκι σου παραθαλάσσια.

Nisos Café Bar

Λεωφ. Αθηνών Σουνίου 5, Ανάβυσσος, τηλ: 6907306783

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ΝΗΣΟΣ (@nisoscafebar)


Ανάμεσα στο Μαύρο Λιθάρι και την παραλία της Αναβύσσου, το Νήσος είναι ένα μπητσόμπαρο που μπορεί να μην βρίσκεται πάνω στο κύμα, το αγναντεύει όμως από ακριβώς πάνω του, και σε προσκαλεί να κάτσεις στα σκαμπώ του και να απολαύσεις το καφεδάκι σου χωρίς να σε νοιάζει τίποτα. Όσο βραδιάζει ενδείκνυται για καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, ενώ αν πεινάσεις έχει και ωραία πίτσα.

Δες περισσότερα εδώ. 

E7 Upper View

Άστιγγος 6, Πειραιάς, τηλ: 21 0411 5463

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by E7 Upper View (@e7upperview)


Το λιμάνι ξέρει να σερβίρει καφεδάρες. Το νέο αυτό all day café bar απέναντι από την πύλη Ε7 το αποδεικνύει. Με όπλο του την όμορφη θέα από την ταράτσα, ξεκινά από νωρίς το πρωί με καφεδάκια και πρωινό (ομελέτες, κλαμπ σάντουιτς, αυγά μάτια, pancakes και λοιπά) και συνεχίζει ως πολύ αργά το βράδυ με ανεβαστικούς ρυθμούς από εγχώριους DJs. Ωραιότατος και ο κατάλογος με το φαγητό, αν πεινάσεις.

La Luna

Nίκου Καζαντζάκη και Ρήγα Φεραίου, Πειραιάς, τηλ.: 21 0451 3216


Αγαπημένο χιτ των 80s δανείζει το όνομά του σε αυτήν την σούπερ κουλ ταράτσα με θέα στο Λιμάνι και όλα τα άλλα λειτουργούν προς όφελός σου. Εδώ θα πιείς ωραίους καφέδες και ροφήματα αφ’ υψηλού, σε μοντέρνα χιπ ατμόσφαιρα, και θα τα συνοδεύσεις με κάποια από τις πληθωρικές επιλογές μπραντς για να έχεις το κεφάλι σου και το στομάχι σου ίσιο. Τα βράδια τα κοκτέιλ βγαίνουν μπροστά και οι μουσικές παίζουν σε χαλαρούς ρυθμούς.

Seacret

Ποσειδώνος 18, Νέα Μάκρη, τηλ: 2294096747


Σε έναν υπέροχο χώρο σε προνομιακή θέση στην παραλιακή περατζάδα της Νέας Μάκρης, το Seacret ανοίγει από το πρωί και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα θάλασσα για να απολαύσεις το καφεδάκι σου, αλλά και μπραντς και φυσικά ποτάκι και κοκτέιλ όσο παίρνει και βραδιάζει. Αγαπημένα μας εδώ τα Pancakes με maple syrup και τα Panini με σαλάμι αέρος, συντροφεύουν ιδανικά τους specialty καφέδες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v