Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για ποτό στο Παγκράτι

Σε πεζοδρόμους και πλατείες, μικρά, ψαγμένα, εναλλακτικά αλλά και mainstream, αυτά τα μπαρ είναι ό,τι πρέπει για ποτάρες στο Παγκράτι.

Αυτά είναι τα καλύτερα μέρη για ποτό στο Παγκράτι

Στο Παγκράτι δε θα σου λείψει τίποτα. Καλό φαγητό; Έχει. Καφέ; Έχει. Μπαρ, από αυτά κι αν έχει. Πάρκινγκ δεν έχει, αλλά κάπου θα βρεις την άκρη αν πας με Μετρό ή αν το αφήσεις σε κάποιο από τα αρκετά ιδιωτικά που υπάρχουν στα στενά του.

Χαλάλι, μιας και η μπαρότσαρκα εδώ δεν αστειεύεται. Σχεδόν σε κάθε γωνιά θα βρεις και από ένα στέκι για κάθε γούστο και διάθεση και αν έχεις χαοθεί με όλα αυτά που σου προσφέρονται, πιάσε τραπεζάκι και άσε μας να σε καθοδηγήσουμε στα αγαπημένα μας.

HIPPY3

Σπύρου Μερκούρη 22A, τηλ: 21 0725 1154

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HIPPY3 (@hippy3athens)


Ιδιαίτερα αγαπητό στον νεαρόκοσμο, το all day μπαρ της Σπύρου Μερκούρη ξεκινάει από νωρίς με μπραντς και συνεχίζει ως αργά το βράδυ με δυνατές μουσικές στο εσωτερικό του, αλλά και δυνατή φάση στο εξωτερικό του, το οποίο μετατρέπεται σε υπαίθριο μέρος συνάντησης και γνωριμιών. Δυνατά και τα κοκτέιλ του, αν έχεις υπομονή να παραγγείλεις. Το απλό ποτό στα 8€, τα κοκτέιλ από 9€.

See You

Φρύνης 25, τηλ: 694 201 7057

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Irina (@el.orien22)


Μικρό και ό,τι πρέπει για νέες γνωριμίες δίπλα στη μπάρα, βαστάει χρόνια στην περιοχή και υπάρχει λόγος. Ιδανικό για τις «μεγάλες» ώρες, παίζει φοβερές μουσικές, μαζεύει ψαγμένο κόσμο, και μένει ανοικτό ως πολύ αργά όταν όλα τα άλλα κλείνουν, για να σου χαρίσει λίγες ακόμα στιγμές καλοπέρασης και κοινωνικοποίησης. Το απλό ποτό στα 6€, τα κοκτέιλ από 7€.

Chelsea Hotel

Αρχιμήδους 1 και Πρόκλου, τηλ: 21 0756 3374

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by D I M I T R I $ ⚓️ (@dimitris_vene)


Συνώνυμο της βραδινής εξόδου στο Παγκράτι, το Chelsea είναι πάντα ασφυκτικά γεμάτο—με κόσμο να στέκεται ακόμα και όρθιος, χωρίς καν να παραπονιέται. Δύσκολα θα βρεις να κάτσεις μέσα, αλλά δεν θα σε νοιάξει και πολύ, μιας και η φάση γίνεται όλη στο πεζοδρόμιο που έχει μετατραπεί σε υπαίθριο μπαρ. Το απλό ποτό στα 7€.

Τρίγωνο

Αμύντα 15 & Αρχελάου 23, τηλ: 2107243085

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Trigono Kafepoteio (@kafepoteio)


Με μαρμάρινα τραπεζάκια και κλασικές καρέκλες καφενείου, το Τρίγωνο είναι ένα από τα πιο εναλλακτικά και χιπ μαγαζιά της περιοχής και σερβίρει καφέ από το πρωί αλλά και καθαρά ποτά ή τσίπουρο τα βράδια που οι παρέες γεμίζουν τα τραπέζια του τσιμπολογώντας και πίνοντας. Το απλό ποτό στα 7€, η λίστα κρασιών τιμιότατη.

Σκάζη

Εμπεδοκλέους 28-30, τηλ: 21 6700 5887     

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by skazi (@skazicafe)


                                                                                    

Σούπερ cosy café-bar με vintage ατμόσφαιρα, το Σκάζη έχει αποκτήσει φανατικό κοινό θαμώνων που το αγαπά για τον αυθεντικό του χαρακτήρα και τις μουσικές του. Οι τελευταίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που περιλαμβάνει τη ροκ, τη τζαζ ακόμη και την electronica, ενώ συχνά διοργανώνει ατμοσφαιρικές βραδιές με τζαζ σχήματα ή βραδιές με μουσική από βινύλια. Το απλό ποτό στα 7€.

Πάροτ

Τιμόθεου 7, τηλ: 21 0821 1800


Πολύχρωμο και αυθεντικό, παίζει feel good μουσικές και σερβίρει ωραία κοκτέιλ. Τι άλλο να ζητήσουμε; Το soundtrack του Παπαγάλου περιλαμβάνει από Αρλέτα μέχρι Tom Waits, ο ιδιοκτήτης θα αναλάβει να σου φτιάξει ένα δροσερό κοκτέιλ ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και είναι συμπαθέστατος, ενώ οι τιμές για το απλό ποτό ξεκινούν από 6€ και τα κοκτέιλ από 7€.

Berlin

Πεζόδρομος Τιμοθέου 8, τηλ: 697 235 0656


Πέντε μπιρολάτρεις φίλοι έστησαν αυτήν την σούπερ κουλ μπυραρία, η οποία διαθέτει τραπέζια με προσωπικές κάνουλες, για να πιείς όση βαρελίσια μπίρα θες– ενώ σε ειδικό πίνακα βλέπεις πόσο ήπιες και πόσο θα πληρώσεις. Στηρίζουμε την ιδέα, και καταναλώνουμε υπεύθυνα ψαγμένες ετικέτες από εγχώριες και ξένες μικροζυθοποιίες και φυσικά δεν λέμε όχι και στο νόστιμο finger food που συμπληρώνει αρμονικά τον κατάλογο. Το ποτήρι μπίρα από 4€.

Μπρίκι

Φρύνης 18, τηλ:  21 5560 2650


Από τα παλαιότερα ποτάδικα της πιάτσας, το Μπρίκι έχει φανατικούς θαμώνες, που απολαμβάνουν καθημερινά καθαρά ποτά, ωραίες μουσικές – από bossa nova μέχρι αμερικάνικο ροκ του Νότου και indie ανάλογα τον Dj. Όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει δεν έχει χάσει τον γουστόζικο χαρακτήρα του, γι’ αυτό και γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο. Τα απλά ποτά ξεκινούν από 6€.

Tap 27

Ερατοσθένους 27, τηλ: 21 0751 6849

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tap 27 (@tap27_athens)


Χαμηλά στην Ερατοσθένους, αυτό το χαλαρό και μίνιμαλ taproom του Παγκρατίου, διαθέτει δέκα βρυσάκια με εγχώριες craft μπίρες, οι οποίες αλλάζουν συχνά (Alea, Sourmena, Mustaki, Noctua κ.α.) Στο ψυγείο τους φέρνουν κι άλλες πολλές ετικέτες, από διεθνείς μικροζυθοποιίες αλλά και ελληνικές, τις οποίες αξίζει να ανακαλύψεις και να απολαύσεις σε σταντ στο πεζοδρόμιο ή στο σπίτι σου. Το pint από 4€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v