Τα καλύτερα ηχεία για την παραλία από 8€

Θες ένα οικονομικό αλλά αποδοτικό ηχείο για να ακούς μουσικάρες στην παραλία; Δεν χρειάζεται να δώσεις πολλά.

Τα καλύτερα ηχεία για την παραλία από 8€

Παραλία, βουτιές, ηλιοθεραπεία, mojito και ωραίες μουσικές μια ανάσα από εκεί που σκάει το κύμα.

Η ζωή στην παραλία είναι ωραία και ένα καλό ηχείο την κάνει ακόμα καλύτερη – αρκεί φυσικά να παίζει σε ένταση που δεν ενοχλεί τους γύρω.

Αν θες το φετινό καλοκαίρι να αποκτήσεις ένα γκατζετάκι για να σου κρατά μουσική παρέα, τότε δες παρακάτω μερικές από τις καλύτερες επιλογές χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη.

BT 068 Ηχείο Bluetooth 3W με Ραδιόφωνο

8€ από εδώ 

Ο ορισμός της… κινεζιάς που κάνει την δουλειά της άψογα. Σούπερ οικονομικό, αποδίδει πολύ καλό ήχο για το μέγεθός του και διαθέτει μπαταρία με διάρκεια ζωής έως 5 ώρες. Προσφέρει 3D surround ήχο, μνήμη για 50 ραδιοφωνικούς σταθμούς, αναγνώριση κλήσεων, και αναπαραγωγή Sd card / USB disk και MP3 αρχείων.

Xiaomi Pocket Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 5W

20€ από εδώ

Το ηχείο της Xiaomi διαθέτει ενσωματωμένο subwoofer, για βαθιά και πλούσια μπάσα και προσφέρει έως 10 ώρες αδιάκοπης αναπαραγωγής, με πλήρως φορτισμένη μπαταρία 1000mAh. Διαθέτει και μικρόφωνο για κλήσεις μέσω Bluetooth και ωραίο, στιλάτο σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό με βαθμό IP67.

JBL Go 3 Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 4.2W

27€ από εδώ 

Προσφέρει πέντε ώρες αναπαραγωγής μουσικής με μία μόνο φόρτιση εκπέμποντας εξαιρετικά πλούσιο και λεπτομερή ήχο με βαθύ μπάσο παρά το μέγεθός του, και διαθέτει πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP67 στο νερό και τη σκόνη. Η μπαταρία του κρατά για αναπαραγωγή έως 5 ώρες.

Tronsmart T7 Mini Αδιάβροχο Ηχείο Bluetooth 15W

22€ από εδώ 

Ποιοτικό και στιβαρό ηχείο για τα λεφτά του, διαθέτει ισχυρή ισχύ και καθαρό ήχο, καθώς και μια σειρά από χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, όπως η αδιάβροχη προστασία IPX7 και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας – έως 15 ώρες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v