Δροσερά γκατζετάκια μέχρι 50€

Φορητά ανεμιστηράκια λαιμού, μίνι κλιματιστικά και μικροσκοπικά air coolers. Από όλα έχει ο γκατζετικός μπαξές μας για να δροσιστείς ξοδεύοντας μέχρι 50€.

Δροσερά γκατζετάκια μέχρι 50€

Kαυσωνικός μας βγήκε δυστυχώς κι ο Ιούλιος με τον υδράργυρο κολλημένο πάνω από τους 35 βαθμούς Κελσίου και τα aircondition να βαράνε υπερωρίες σχεδόν σε όλη τη χώρα. Σα σωστοί γκατζετάκηδες δεν σταματήσαμε στιγμή να αναζητούμε smart tech εναλλακτικούς τρόπους δροσιάς, χωρίς να χρειαστεί να δώσουμε περισσότερα από 50€. Ολοκληρώνοντας την ιντερνετική ψακτική μας βρήκαμε διάφορα καλούδια

Aνεμιστήρας Πύργος

Ψάχνεις έναν αξιόπιστο σύντροφο για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού; Ο ανεμιστήρας Πύργος IZ-9039 είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσεις δροσερό αέρα και άνεση σε κάθε γωνιά του χώρου σου. Με ισχύ 60 W και διάμετρο 80 cm, αυτός ο ανεμιστήρας συνδυάζει αποτελεσματικότητα με εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία. Επιπλέον, διαθέτει τηλεχειριστήριο, προσφέροντας άνεση και ευκολία στη χρήση του, ακόμα και από μακρινή απόσταση.

Η τιμή του στα 39,90€ 

Φορητό ανεμιστηράκι λαιμού

Το ανεμιστηράκι της εταιρίας Andowl λειτουργεί με σύνδεση USB ενώ διαθέτει εσωτερική μπαταρία η οποία φορτίζεται από τη θύρα USB καθιστώντας τη συσκευή επαναφορτιζόμενη. Φοριέται άνετα αφήνοντας τα χέρια σου ελεύθερα να κάνεις οτιδήποτε άλλο θες ενώ μπορείς να το ρυθμίσεις σε τρεις διαφορετικές ταχύτητες ανάλογα με τη ζέστη που αισθάνεσαι.

Η τιμή του ξεκινά από 4,5€ 

Μίνι Κλιματιστικό υδρονέφωσης

Mίνι κλιματιστικό με σύνδεση USB για να μπορείς να το κουβαλάς παντού μαζί σου. Δεν διαθέτει μπαταρία και θα πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο για να μπορεί να λειτουργήσει. Διαθέτει φωτισμό δημιουργώντας όμορφη αίσθηση, ενώ χρησιμοποιεί το νερό για δροσίσει ακόμα περισσότερο τον χώρο σου. Τοποθετείται στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε σημείου του σπιτιού για να διευκολύνει την εργασία ή την διασκέδαση τις ζεστές μέρες.

Η τιμή του ξεκινά από 17,5€ 

Λάμπα με ανεμιστηράκι

Αυτό το υπέροχο γκατζετάκι και φωτίζει και δροσίζει και σίγουρα τις εντυπώσεις κερδίζει γιατί -εκτός από τη ζέστη- είναι και οι ρίμες που ποτέ δεν σταματούν καλοκαιριάτικα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ταιριάζει σε όλα τα E27 ντουί, δηλαδή πιθανότατα αυτά που έχετε σπίτι, και ότι το χαμηλό προφίλ του το κάνει χρήσιμο ακόμα και αν τα φώτα σου είναι κρεμασμένα χαμηλά.

Η τιμή της στα 29,7€

Μίνι ανεμιστήρας υγραντήρας air cooler

Δεν είναι μόνο ένας προσωπικός ψύκτης αέρα, αλλά και ένας υγραντήρας αέρα. Μπορείς δηλαδή να χρησιμοποιήσεις το μικρό εξατμιστικό ψυγείο αέρα όλο το χρόνο, δροσίζοντάς σε το ζεστό καλοκαίρι και υγραίνοντας τον αέρα το ξηρό φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ένα γεμάτο δοχείο νερού μπορεί να συνεχίσει να ψεκάζει για 2,5-12 ώρες (ανάλογα με την ταχύτητα) για να μην ξεμείνεις ποτέ από σταγόνες δροσιάς.

H τιμή του ξεκινά από 19,50€ 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v