Οι καλύτερες action cameras μέχρι 70€

Σα σωστοί γκατζετάκηδες μπήκαμε στο κλίμα της εποχής και ξεψαχνίσαμε την αγορά για να βρούμε τις πιο value for money action cameras της πιάτσας.

Οι καλύτερες action cameras μέχρι 70€

Καλοκαιράκι έχουμε πια κι επίσημα, και εκτός από μαγιό, αντηλιακά, παντοφλίτσες και κουλ t-shirts στη λίστα των αγορών μας έχουμε βάλει πολύ ψηλά και τις action cameras που μας επιτρέπουν τα απαθανατίζουμε τις πιο αγαπημένες και ούλτρα διασκεδαστικές στιγμές των επικείμενων διακοπών μας.

Είτε επιλέξουμε βουνά, λίμνες και ποτάμια, extreme sports, είτε αμμουδερές ή βοτσαλωτές παραλίες και υποβρύχιες λήψεις μετά από μακροβούτια, μια καλή action camera θα μας βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπους. Για αυτό και χτενίσαμε την αγορά προκειμένου να βρούμε τις καλύτερες στις πιο value for money τιμές, χωρίς το μπάτζετ μας να ξεφύγει από το 70ρικο.

Action Camera 4K Ultra HD Υποβρύχια

Iδανική για να καταγράφεις τις αγαπημένες σου στιγμές κατά τη διάρκεια των περιπετειών σου. Με ανάλυση βίντεο 4K 10fps, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας για ζωντανές και καθαρές λήψεις, ενώ μπορείς να αποτυπώσεις εκπληκτικά υποβρύχια τοπία, καθώς η κάμερα υποστηρίζει λήψεις έως 30 μέτρα βάθος χρησιμοποιώντας την προστατευτική θήκη.

Διαθέτει επίσης μια οθόνη 2 ιντσών, που σου επιτρέπει να έχεις πλήρη έλεγχο των αρχείων σου και να προβάλλεις τις λήψεις σου αμέσως μετά την καταγραφή. Αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς την ποιότητά τους και να προσαρμόζεις τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Η τιμή της ξεκινά από 23,91€ 

PROtech F60R Action Camera 4K (Υποβρύχια με θήκη)

Ιδανική κάμερα για extreme sports, υποβρύχια φωτογράφιση, ποδήλατα, μηχανές, αυτοκίνητα, ακόμη και για σύστημα ασφάλειας στο σπίτι καθώς διαθέτει σύστημα καταγραφής που ενεργοποιείται με την κίνηση.  Διαθέτει επεξεργαστή Allwinner V3 chipset και έρχεται με τον φακό SONY IMX179 16MP image CMOS sensor για πεντακάθαρες λήψεις. Διαθέτει remote cotroll για ελευθερία κινήσεων και άνεση χειρισμού ώστε να την κουβαλάς παντού χωρίς άγχος.

Η τιμή της ξεκινά από 34,90€

Action Camera 4K Αδιάβροχη WIFI ACXU400

H κάμερα δράσης ACXU400 απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ανθεκτική και πολυλειτουργική κάμερα για τις περιπέτειές τους. Ιδανική για αθλητές, αναβάτες ποδηλάτων, σκιέρ, αλεξιπτωτιστές, ορειβάτες και γενικά για όσους αγαπούν τις συναρπαστικές δραστηριότητες. Διαθέτει ανάλυση βίντεο Full HD που θα σου επιτρέψει να καταγράφεις βίντεο με εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Με την υψηλή ανάλυση βίντεο, θα μπορείς να απολαμβάνεις πλούσια, ζωντανά χρώματα και εξαιρετική απόδοση εικόνας.

Τέλος, θα έχεις τη δυνατότητα να την χρησιμοποιήσεις ακόμη και κάτω από το νερό, καθώς είναι πλήρως αδιάβροχη με την προστατευτική της θήκη που περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

Η τιμή της ξεκινά από 42,90€ 

Rollei D2Pro Action Camera HD (720p) Υποβρύχια (με Θήκη)

Η κάμερα δράσης Rollei D2Pro είναι ένας αξιόπιστος συνεργάτης για όλες τις περιπέτειές σας. Ετοιμάσου να απαθανατίσεις τις συναρπαστικές σου στιγμές με εντυπωσιακή λάμψη.

H κάμερα δράσης D2Pro Rollei απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια ανθεκτική και πολυλειτουργική κάμερα για τις περιπέτειές τους. Ιδανική για αθλητές, αναβάτες ποδηλάτων, σκιέρ, αλεξιπτωτιστές, ορειβάτες και γενικά για όσους αγαπούν τις συναρπαστικές δραστηριότητες. Διαθέτει ανάλυση βίντεο HD που θα σου επιτρέψει να καταγράφεις βίντεο με εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Με την υψηλή ανάλυση βίντεο, θα μπορείς να απολαμβάνεις πλούσια, ζωντανά χρώματα και εξαιρετική απόδοση εικόνας.

Επιπλέον, η action camera D2Pro είναι εξοπλισμένη με WiFi, USB και HDMI για να μπορείς να την συνδέσεις με τις συμβατές συσκευές σου, όπως το smartphone σου ή την τηλεόραση σου. Τέλος, θα έχεις την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσεις ακόμη και κάτω από το νερό, καθώς είναι πλήρως αδιάβροχη με την προστατευτική της θήκη.

Η τιμή της ξεκινά από 52,42€

EasyPix GoXtreme Enduro Action Camera 4K Ultra HDμε WiFi Μαύρη με Οθόνη 2"

Η action cam GoXtreme έχει σχεδιαστεί για να σoυ προσφέρει εξαιρετικές λήψεις στις εξορμήσεις σου. Ευκρινείς εικόνες, ηχογράφηση με στερεοφωνικό ήχο και αισθητήρες υψηλής ταχύτητας είναι τα χαρακτηριστικά της που ξεχωρίζουν. Επιπλέον, μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K στα 30fps, Full HD στα 60fps και HD στα 120fps. Η GoXtreme Enduro καλύπτει από 45 ° έως 170 ° χάρη στον ευρυγώνιο φακό που διαθέτει και προσφέρει εξαιρετικές πανοραμικές λήψεις χωρίς παραμορφώσεις. Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία Burst, καταγράφονται αρκετές φωτογραφίες με ένα μόνο πάτημα του κλείστρου, το οποίο με τη σειρά του παράγει πολλές φωτογραφίες. Παράλληλα η λειτουργία Time Lapse σου δίνει τη δυνατότητα να τραβήξεις φωτογραφίες αυτόματα οι οποίες στη συνέχεια συνδυάζονται και προβάλλονται σαν βίντεο.

Η τιμή της ξεκινά από 67,90€.   

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v