Παιχνίδια αστυνομικού μυστηρίου για την παράλια

Ήρθαμε πάλι πίσω σαν τον δολοφόνο και πιάσαμε παραλίες ξαπλώστρες και σκιές για να παίξουμε τα καλύτερα παιχνίδια αστυνομικού μυστηρίου της πιάτσας.

Παιχνίδια αστυνομικού μυστηρίου για την παράλια

Μεσαυγουστιάτικα πια κι όλος ο κόσμος έχει πλημμυρίσει τις παραλίες και τα μπιτσόμπαρα της χώρας δίνοντας αγώνα να βρει μια θέση στην άμμο, στον ήλιο ή έστω σε ένα πουφένιο καναπέ μιας και βρισκόμαστε στο peak της τουριστικής περιόδου. Αφού βρεις τη θέση σου και καταφθάσει όλη η παρέα καλό είναι να κρύψεις τις ρακέτες και να βγάλεις κάποιο παιχνίδι μυστηρίου για να παίξετε όλοι μαζί εν μέσω βουτιών κι ηλιοθεραπείας. Βάλε εσύ τους καφέδες, τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες κι εμείς θα μοιραστούμε την καλύτερη λίστα με παιχνίδια αστυνομικού μυστηρίου για να έχεις να παίζεις μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι.

Ιστορίες Μυστηρίου

Οι ιστορίες μυστηρίου μπορεί να είναι πονηρές, τρομακτικές ή μακάβριες, άλλες φορές βασισμένες σε πραγματικά γεγονότα και άλλες φορές εντελώς φανταστικές. Ένας παίκτης, ο αφηγητής, παίρνει μια κάρτα ιστορίας στα χέρια του, και διαβάζει από μέσα του και τις δυο πλευρές της: η μια περιγράφει μια περίεργη συνήθως κατάσταση, και η άλλη εξηγεί τι έχει ακριβώς συμβεί. Κατόπιν, διαβάζει δυνατά στους υπόλοιπους παίκτες την πλευρά με την περιγραφή, και τους καλεί να λύσουν το μυστήριο. Οι παίκτες-ντετέκτιβ πρέπει να κάνουν ερωτήσεις στον αφηγητή για να μπορέσουν να φτάσουν στη λύση. Όμως οι ερωτήσεις πρέπει να είναι τέτοιες, ώστε να μπορούν να απαντηθούν μόνο με ένα ναι ή ένα όχι.

Η τιμή του στα 9,99€

Cluedo Σαμποτάζ στην Ανοιχτή Θάλασσα

Πρόκειται για ένα παιχνίδι 1-6 παικτών ηλικίας 10+, το οποίο αποτελεί εξαιρετικό δώρο για τους λάτρεις του αρχικού παιχνιδιού Clue αλλά και των παιχνιδιών μυστηρίου ευρύτερα.

Ένα βράδυ ξεσπά μια καταιγίδα και ο καπετάνιος εντοπίζεται νεκρός στη θάλασσα! Καθώς το σκάφος σιγά σιγά βυθίζεται, εσύ και οι συμπαίκτες σου δοκιμάζεστε: Συνεργαστείτε για να ξεφύγετε από το γιοτ αλλά και να εξιχνιάσετε ποιος έσπρωξε τον καπετάνιο στη θάλασσα, πού συνέβη και γιατί. Αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι Clue Σαμποτάζ στην Ανοιχτή Θάλασσα προσφέρει κλασικούς χαρακτήρες Clue αλλά και ίντριγκες σε ένα καθηλωτικό παιχνίδι απόδρασης και εξιχνίασης μυστηρίου. Οι παίκτες μετακινούν τα πιόνια τους γύρω από το ταμπλό παιχνιδιού που είναι ειδικά δημιουργημένο. Μπορούν να εξερευνήσουν το γιοτ, να τραβήξουν κάρτες, να λύσουν παζλ, να ξεκλειδώσουν νέα δωμάτια και σταδιακά να αποκαλύψουν νέα στοιχεία. Αφού αποδράσουν από το γιοτ, οι παίκτες εξετάζουν τις ενδείξεις τους, για να κάνουν τη σωστή κατηγορία ώστε να κερδίσουν!

Η τιμή του ξεκινά από 18,42€

Μysterium

Σε αυτό το παιχνίδι συνεργασίας, ένας παίκτης παίρνει το ρόλο του φαντάσματος και οι υπόλοιποι προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όλοι οι παίκτες έχουν τον ίδιο σκοπό, να ρίξουν φως στο μυστήριο του θανάτου του φαντάσματος και να του επιτρέψουν να αναπαυθεί. Χωρίς να μιλάει, το φάντασμα προσπαθεί να επικοινωνήσει στέλνοντας οράματα στους παίκτες, οι οποίοι πρέπει να ανακατασκευάσουν τα γεγονότα του μοιραίου απογεύματος, ερμηνεύοντας σωστά τα μηνύματα από το υπερπέραν. Η συνεργασία και η έμπνευση θα τους βοηθήσουν να αποκαλύψουν το δράστη. Όμως ο χρόνος είναι λίγος. Η ομάδα έχει μόνο επτά ώρες για να επικοινωνήσει με το φάντασμα και να λύσει το μυστήριο…

H τιμή του στα 45€

Μυστήρια στο Πεκίνο

Μία σειρά από περίεργα περιστατικά έχουν συμβεί στους δρόμους του Πεκίνου και ο αρχηγός της αστυνομίας χρειάζεται εσένα, τον καλύτερο ντεντέκτιβ, για να λύσεις τα μυστήρια και να συλλάβεις τους ένοχους.

Κάθε παίκτης προσπαθεί να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για να ανακαλύψει ποιος είναι ο εγκληματίας. Παίξε με τις κάρτες του παιχνιδιού, ανάκρινε τους μάρτυρες - άλλοι λένε αλήθεια, άλλοι λένε ψέματα και άλλοι δεν γνωρίζουν τίποτα - και προσπάθησε να εξιχνιάσεις τις υποθέσεις. Στην αναζήτησή σου θα σε βοηθήσουν πρωτότυπα εργαλεία, όπως το καθρεφτάκι για να διαβάσεις το ανάποδο μήνυμα, τα κόκκινα γυαλάκια για να δεις τα γράμματα, το βιβλιαράκι με τις υποθέσεις, το χαρτόνι με τις τρύπες που φανερώνει το νούμερο του εγκληματία για να διαπιστώσεις αν τον ανακάλυψες και άλλα!

Η τιμή του στα 25€

Το Χρονικό ενός εγκλήματος

Το Χρονικό ενός Εγκλήματος είναι ένα συνεργατικό παιχνίδι έρευνας εγκλημάτων. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία «Σάρωσε & Παίξε», που ενώνει τα ψηφιακά με τα επιτραπέζια παιχνίδια, σου δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσεις πολλές διαφορετικές έρευνες με τα ίδια περιεχόμενα. Μαζί με την παρέα σου θα ανακρίνετε τους υπόπτους, θα μαζέψετε στοιχεία, και θα συλλάβετε τον δολοφόνο πριν τελειώσει ο χρόνος σας, αρκεί να έχετε πρόγραμμα.

Η τιμή του από 29,28€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v