Τέλειες κουρτίνες μπάνιου για ωραία πλάτσα πλούτσα

Θες να ζωντανέψεις το μπάνιο σου και να του δώσεις αέρα ανανέωσης; Ώρα να αλλάξεις κουρτίνα και αυτές που σου έχουμε θα σου αρέσουν πολύ.

Τέλειες κουρτίνες μπάνιου για ωραία πλάτσα πλούτσα

Περισυλλογή, άραγμα, καθαριότητα. Το μπάνιο είναι ιερός χώρος και πέρα από τη διακόσμησή του, μια κουρτίνα μπορεί να κάνει τη διαφορά, ιδιαίτερα αν έχει πάνω της ένα όμορφο και ιδιαίτερο μοτίβο.

Δες παρακάτω μερικές που επιλέξαμε για εσένα και ετοιμάσου για όμορφο… μπανάκι μανάκι.

Κουρτίνα Teenage Mutant Ninja Turtles

25€ από εδώ 


Υπάρχει κάτι καλύτερο από τα χελωνονιντζάκια για να σου κάνουν παρέα όσο κάνεις μπάνιο; Ίσως καμία πίτσα. Τυπωμένη στο χέρι, σε περιορισμένα αντίτυπα, η κουρτίνα της Shower of the Nerds διατίθεται σε διαστάσεις 180X180 και 180X200 εκατοστά, και είναι κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα υψηλής ποιότητας. Έρχεται μαζί με 12 κρίκους για εύκολη τοποθέτηση.

Κουρτίνα Iron Maiden

25€ από εδώ 


Η μπαμπάδες του χέβι μέταλ ξεκινούν περιοδεία το 2025 για τα 50 χρόνια τους και αν είσαι πραγματικός μεταλάς, ξέρεις ποια κουρτίνα μπάνιου χρειάζεσαι. Και αυτή τυπωμένη στο χέρι, διατίθεται σε διαστάσεις 180X180 και 180X200 εκατοστά, και είναι κατασκευασμένη από 100% πολυεστέρα υψηλής ποιότητας. Περιλαμβάνει και κρίκους, 12 τον αριθμό.

Κουρτίνα μπάνιου με ρετρό κόμικ

55€ από εδώ 

Δώσε βίνταντζ στιλ στο μπάνιο σου με αυτήν την χρωματιστή κουρτίνα από αδιάβροχο συνθετικό ύφασμα (100% Πολυεστέρα, Pvc Free) και κρίκους σιλικόνης για εύκολη τοποθέτηση. Διατίθεται σε δύο μεγέθη: 150Χ180 και 200Χ180 εκατοστά.

Κουρτίνα μπάνιου ο Άγιος Snoop Dog

58€ από εδώ 

Πάντα στη μόδα, ο δημοφιλής ράπερ εμφανίζεται στο μπάνιο σου σε μορφή… Αγίου, με απαραίτητο αξεσουάρ – τσιγάρο στο χέρι και γαλήνια έκφραση. Το υλικό της κουρτίνας είναι πολυεστέρας και βαμβάκι, ενώ διατίθεται σε μέγεθος 180187 εκ. Δεν περιλαμβάνονται κρίκοι.

Κουρτίνα μπάνιου με κ***άκια

Από 32€ εδώ

Θες να δώσεις πικάντικη ατμόσφαιρα στο μπάνιο σου; Αυτή η πρωτότυπη κουρτίνα περιλαμβάνει γλουτούς σε κάθε χρώμα και μέγεθος και είναι φτιαγμένη από ανθεκτικό, αδιάβροχο πολυεστέρα. Διατίθεται σε μεγάλο εύρος διαστάσεων, από 120Χ180 εκατοστά, μέχρι 182Χ182 εκατοστά για να χωρέσει σε κάθε μπάνιο. 

Κουρτίνα Μπάνιου Viopros Έντεν

12€ από εδώ 

Διαθέτει μοντέρνο σχέδιο με απαλές αποχρώσεις και φυσικά μοτίβα, προσθέτοντας ατμόσφαιρα… ηρεμίας στο μπάνιο σου, για χαλαρές εμπειρίες καθαρισμού. Είναι κατασκευασμένη από υδατοστεγές υλικό και έρχεται με κρίκους για εύκολη τοποθέτηση. Διατίθεται σε διαστάσεις 180Χ180.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v