Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου έως 50€

Σκανάραμε τις διαδικτυακές αγορές και βρήκαμε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου της πιάτσας έως 50€ για να μην νταλαλιάσει ο καύσων.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου έως 50€

Πού πας ρε Καραμήτρο να βγεις έξω χωρίς γυαλιά ηλίου; Ναι, σε σένα μιλάμε που ετοιμάζεται κονιόρδος να βγεις στο λιοπύρι και να φας τον ήλιο κατακέφαλα. Τι πάει να πει δεν έχεις γυαλιά ηλίου; Η επιστημονική κι ηλιοπροαστασιακή ομάδα του in2life σκάναρε την ιντερνετική αγορά και ξετρύπωσε τα καλύτερα μοντέλα γυαλιών ηλίου που κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα και περιμένουν εναγωνίως να στηριχτούν στα ωραία ροζ αυτιά σου και την αρχαιοελληνική μυτούλα σου.

Carrera 6000/ST KVQ/SS ανδρικά

Ανδρικά γυαλιά ηλίου Carrera με ροζ κοκκάλινο σκελετό σε τετράγωνο σχήμα. Διαθέτουν φακούς με εξωτερική επίστρωση καθρέφτη, που αντανακλά μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας, μειώνοντας την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται στα μάτια, περιορίζοντας όμως και τη φωτεινότητα. Είναι κατάλληλοι για αθλητικές δραστηριότητες σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας και σε επιφάνειες μεγάλης αντανάκλασης, όπως στη θάλασσα αλλά και μέχρι τα χιόνια. Με την υπογραφή και τη φινέτσα που συνοδεύει κάθε κυκλοφορία της Carrera σίγουρα αξίζει να τα βάλεις στο μάτι. Η τιμή τους στα 50€.

Vogue γυναικεία γυαλιά με μπλε κοκκάλινο σκελετό

Γυναικεία γυαλιά ηλίου Vogue με μπλε κοκκάλινο σκελετό σε στρογγυλό σχήμα. Διαθέτουν ντεγκραντέ φακούς με βαθμιαία αλλαγή απόχρωσης από πάνω προς τα κάτω, που διευκολύνει την όραση σε συνθήκες όπως είναι η καθημερινή οδήγηση. Αν σου αρέσουν οι πιο τολμηρές επιλογές τότε τα συγκεκριμένα γυαλιά σίγουρα θα απογειώσουν το λουκ σου.

Η τιμή τους στα 50€

Levi’s LV1011/S J5G/9O

Το cool στυλ και η ελευθερία κινήσεων είναι οι λέξεις-κλειδιά που χαρακτηρίζουν αυτά τα γυαλιά ηλίου Levi’s για γυναίκες. Ο σκελετός από ανοξείδωτο χάλυβα διατίθεται σε δημοφιλή, μοντέρνα σχήματα, ενώ είναι επίσης ευχάριστο να φορεθεί χάρη σε μια εξαιρετικά ελαφριά δομή που στηρίζεται σε πρακτικά μαξιλαράκια μύτης. Οι αειθαλείς ουδέτεροι τόνοι στη συνέχεια ολοκληρώνουν κομψά κάθε ντύσιμο, καθιστώντας αυτά τα γυαλιά χρήσιμο αξεσουάρ σε κάθε μοντέρνο λουκ.

Η τιμή τους στα 43€

Nike Revere EV1156-422

Unisex γυαλιά ηλίου Nike με μπλε κοκκάλινο σκελετό σε στρογγυλό σχήμα. Διαθέτουν ντεγκραντέ φακούς με βαθμιαία αλλαγή απόχρωσης από πάνω προς τα κάτω και εξωτερική επίστρωση καθρέφτη, που αντανακλά μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας μειώνοντας την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται στα μάτια, περιορίζοντας όμως και τη φωτεινότητα. Είναι κατάλληλοι για αθλητικές δραστηριότητες σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας και σε επιφάνειες μεγάλης αντανάκλασης.

Η τιμή τους στα 48,90€

Benetton BE5010 802

Unisex γυαλιά ηλίου Benetton με διάφανο κοκκάλινο σκελετό σε οβάλ σχήμα και φακούς με εξωτερική επίστρωση καθρέφτη, ο οποίος αντανακλά μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας, κι είναι έξτρα φιλικός με τα μάτια, δίχως να μειώνει παράλληλα τη φωτεινότητα. Στυλάτα, εκκεντρικά κι εντυπωσιακά, θα τα ερωτευτείς με την πρώτη κιόλας ματιά.

Η τιμή τους ξεκινά από 33€

Police Origins 4 SPL89108FF Shiny Grey Gold/Brown

Το σχήμα των σκελετών είναι στρόγγυλο, το οποίο ταιριάζει ιδανικά σε τετράγωνα ή ορθογώνια πρόσωπα Το χρώμα του σκελετού είναι κυρίως χρυσό, το αριστοκρατικό χρώμα του χρυσού αναδεικνύει την εμφάνισή σου και προσθέτει κομψότητα στο βλέμμα σου. Το χρώμα του φακού είναι καφέ, το οποίο είναι το πιο κοινό χρώμα φακού για τα γυαλιά ηλίου και είναι πολύ αποτελεσματικό σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

Το αποτέλεσμα δεν είναι απλά μοντέρνο και κομψό, αλλά επίσης βοηθά στην οδήγηση και επιτρέπει ένα καθαρότερο οπτικό πεδίο από το κάτω μέρος, ενώ προστατεύει αποτελεσματικά την επάνω πλευρά των ματιών σου από το φως και τις ανακλάσεις.

Η τιμή τους στα 43€

Superdry SDS 5010 Γυναικεία Γυαλιά Ηλίου

Τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου Superdry SDS-5010 με έμπνευση από την Athleisure είναι σε βαθύ τετράγωνο στυλ, ιδανικό για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για την παραλία είτε για τις βόλτες σου. Η λεπτομέρεια του παχύτερου φρυδιού/πλευρικού προφίλ κάνει πραγματικά αυτά τα γυαλιά ηλίου να ξεχωρίζουν, και οι λεπτομέρειες των λαστιχένιων λογότυπων «over edge» στους κροτάφους είναι μια έξτρα κομψή πινελιά. Οι πολωμένοι φακοί TAC παρέχουν εξαιρετική προστασία UV400.

Η τιμή τους στα 40€

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v