Κινητά έως 200€ με μπαταρία που «κρατάει»

Αν ψάχνεις να βρεις ένα κινητό τηλέφωνο με μπαταρία διαρκείας και έχεις μπατζετάρει μάξιμουμ στα 200€, τότε είμαστε οι άνθρωποί σου.

Κινητά έως 200€ με μπαταρία που «κρατάει»

Οι κάπως μεγαλύτεροι σε ηλικία είχαν μάθει στα νιάτα τους να φορτίζουν το κινητό τους μια φορά τη βδομάδα. Όχι, μη γελάς εσύ που είσαι περήφανο μέλος της Gen Z κάποτε έτσι γινόταν τα πράγματα. Πλέον, λόγω των απεριόριστων δυνατοτήτων των smartphones η μπαταρία τους χρειάζεται ένα boost-άρισμα φόρτισης μέσα στην ημέρα, κάνοντας τους φορτιστές και τα power banks προεκτάσεις των κινητών, σήμερα.

Εμείς ξεσκονίσαμε την ιντερνετική αγορά και βρήκαμε τα κινητά της αγοράς που έχουν μπαταρίες με μεγάλη διάρκεια ζωής κι η τιμή τους δεν ξεπερνά τα 200€ για να δώσουμε μια χείρα βοηθείας σε αυτούς που έχουν κουραστεί να ψάχνουν συνέχεια το φορτιστή τους.

Samsung Galaxy A15 4G Dual SIM              

Ήρθε η ώρα να σου παρουσιάσουμε ένα από τα πιο value for money κινητά της αγοράς. Η οθόνη Super AMOLED 6,5 ιντσών του Galaxy A15 ενισχυμένη με Vision Booster δημιουργεί ομαλές, φωτεινές και ζωντανές εμπειρίες θέασης με φωτεινότητα έως και 800 nits, ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και οθόνη χαμηλού μπλε φωτός eye comfort. Το Galaxy A15 διαθέτει κύρια κάμερα 50MP για το αριστούργημα σας, κάμερες 5MP Ultra Wide και 2MP Macro για τοπία και κοντινές λήψεις και μπροστινή κάμερα 13MP για selfies ιδανικές για το προφίλ λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης.

Η μπαταρία των 5000mAh μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 2 ημέρες σύμφωνα με μετρήσεις της εταιρίας, ενώ έχει λειτουργία γρήγορης φόρτισης Super Fast Charging.

Η τιμή του στα 130€ 

Xiaomi Poco C65 Dual SIM

Το POCO C65 ξεχωρίζει για την μοναδική του αισθητική και τον λιτό σχεδιασμό του. Εξοπλισμένο με τεράστια οθόνη 6,74" HD+ που σπάνια συναντάς σε αντίστοιχες συσκευές, προσφέρει εκπληκτική οπτική εμπειρία κατά την παρακολούθηση video και την αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Η μοναδική σχεδιαστική λογική της POCO, το ξεχωριστό deco της μεγάλης κάμερας, ο καινοτόμος βελτιωμένος σχεδιασμός και το απλό στιλ συνθέτουν μια εντυπωσιακή αισθητική άποψη.

Η μπροστινή κάμερα 8MP διαθέτει αναβαθμισμένο δακτύλιο μαλακού φωτισμού, επιτρέποντας εκθαμβωτικές selfies, ακόμα και σε σκοτεινά περιβάλλοντα, με ενεργοποιημένη αυτήν τη λειτουργία. Επιπλέον η τεράστια χωρητικότητα της μπαταρίας των 5000mAh επαρκεί για όλες τις ανάγκες σου κάθε στιγμή αφού σε βοηθά να αξιοποιείς στο έπακρο κάθε φόρτιση. Αντίστοιχα μπορείς να απολαύσεις την ευκολία της γρήγορης φόρτισης 18W για γρήγορη επαναφόρτιση όποτε χρειάζεται.

Η τιμή του ξεκινά από 123€ 

Realme C53

Tο λεπτότερο τηλέφωνο της realme, έρχεται με μια τεράστια μπαταρία 5000mAh. Το λεπτό σώμα των 7,49 χιλιοστών συνδυάζεται με τον πλευρικό σχεδιασμό με γωνία C για ένα τηλέφωνο που κάθεται τέλεια στο χέρι.Η ταχύτερη ταχεία φόρτιση 33W της κατηγορίας, με προηγμένη τεχνολογία φόρτισης SUPERVOOC που προσφέρει 100% αύξηση της ταχύτητας φόρτισης σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Μιλάμε για φόρτιση από 0-50% σε μόλις 31 λεπτά, που εγγυάται ένα ολοήμερο powerhouse στο χέρι σου. Μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου ψυχαγωγία, από παιχνίδια μέχρι ταινίες και μουσική, με άφθονη ενέργεια στο τέλος της ημέρας.

Η τιμή του στα 129€

Motorola Moto G54 Power Edition 5G

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα κινητό που δύσκολα θα σε απογοητεύσει, εφόσον αναζητάς μεγάλη διάρκεια ζωής στη μπαταρία σου.

Η χωρητικότητα της τεράστιας μπαταρίας 6000 mAh σού δίνει ώρες ολόκληρες για να λιώσεις με ταινίες και βίντεο, να κάνεις βιντεοκλήσεις με φίλους, να ακούσεις τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής ή να περιηγηθείς στο αγαπημένο σου περιεχόμενο χωρίς να ανησυχείς μην ξεμείνεις από μπαταριά. Η διάρκεια ζωής της αγγίζει έως και τις 2 μέρες ανάλογα με τη χρήση, ενώ όταν χρειαστεί μπορείς να φορτίσεις γρήγορα με την εκπληκτική ταχύτητα φόρτισης TurboPower.

Η τιμή του στα 195€ 

Xiaomi Redmi 13C NFC

Το Redmi 13C προσφέρει κομψό, εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, και με πάχος μόλις 8,09 χιλιοστά είναι επίσης εξαιρετικά άνετο στο κράτημα και τη χρήση. Διαθέτει κορυφαία οθόνη για καθηλωτική προβολή και κρυστάλλινης καθαρότητας κάμερα 50MP.

Με τη μεγάλη μπαταρία 5000mAh, το Redmi 13C παρέχει αδιάλειπτη ενέργεια, η οποία διαρκεί αβίαστα μια ολόκληρη ημέρα εκτεταμένης χρήσης και 2 μέρες φυσιολογικής χρήσης, ακολουθώντας τους κανόνες εξοικονόμησης ενέργειας της μπαταρίας. Το Redmi 13C υποστηρίζει επίσης ταχεία φόρτιση 18W για να το φορτίζεις άμεσα όταν χρειάζεται.

Η τιμή του στα 150€ 

Nokia C31

Το Nokia C31 έχει σχεδιαστεί για να σου επιτρέπει να βλέπεις μεγαλύτερα και να απαθανατίζεις καλύτερα, με μια εκθαμβωτική οθόνη 6,7" HD+ και τριπλή κάμερα πίσω και selfie που υποστηρίζεται από την Camera from Google. Παρέχει στάνταρ τις υποσχέσεις μας για ανθεκτικότητα και ασφάλεια που φέρουν την υπογραφή της Νοkia και μια τεράστια μπαταρία 5050mAh που μπορεί να διαρκέσει έως και 3 μέρες με φυσιολογική χρήση και 36 ώρες με εκτεταμένη χρήση. Επιπλέον, το Android 12 προσφέρει τις πιο πρόσφατες καινοτομίες από τη Google, βελτιωμένη προστασία της ιδιωτικής ζωής και βελτιωμένο λογισμικό που σε βοηθά να αξιοποιείς περισσότερο τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σου.

H τιμή του στα 145€ 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v