Οι καλύτερες ομπρέλες θαλάσσης έως 30 ευρώ

Η λύση είναι μία να πας στην παραλία, όμως όχι χωρίς την κατάλληλη ομπρέλα και γυρίσεις με ηλίαση. Δες τις καλύτερες, με μπάτζετ το πολύ 30 ευρώ.

Οι καλύτερες ομπρέλες θαλάσσης έως 30 ευρώ

Απαραίτητο αξεσουάρ παραλίας, μια καλή ομπρέλα θαλάσσης είναι το άλφα και το ωμέγα για να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές στον ίσκιο

Σου βρήκαμε λοιπόν τις καλύτερες, με το ελάχιστο δυνατό κόστος.

Ομπρέλα Θαλάσσης Hupa με UV Προστασία και Αεραγωγό

30€ από εδώ 

Διαθέτει μεγάλο αεραγωγό, εσωτερική σίτα και μεταλλικό κορμό χωρίς ανάκλιση. Έχει 8 μεταλλικές ακτίνες με διάμετρο 6mm με ειδικές υποδοχές για σχοινάκια στερέωσης στις 4 από αυτές, 3 πασαλάκια και 3 σχοινάκια στερέωσης.

Ομπρέλα Θαλάσσης Serene Shores με Προστασία UPF 50+ 

27€ από εδώ 

Διαθέτει ανθεκτικό σκελετό από αλουμίνιο διαμέτρου 28/32mm και 8 ακτίνες από fiberglass 6mm, για αυξημένη αντοχή και ελαστικότητα. Έχει πολυεστερικό ύφασμα με διπλή επίστρωση αλουμινίου εσωτερικά και αεραγωγούς, προσφέροντας μέγιστη προστασία 98%.

Σπαστή Ομπρέλα Θαλάσσης Campus με UV Προστασία

29€ από εδώ 

Διαθέτει μεταλλικό ιστό 27/30 mm, 10 ακτίνες fiberglass, ύφασμα από πολυεστέρα, ενσωματωμένους κρίκους στήριξης και δυνατότητα κλίσης με μεταλλικό δαχτυλίδι.

Σπαστή Ομπρέλα Θαλάσσης Solart Διαμέτρου 1.8m με UV Προστασία

27€ από εδώ

Με αεραγωγό και μικρό μέγεθος συσκευασίας για εύκολη μεταφορά, διαθέτει ύφασμα 100% Polyester με εσωτερική αντηλιακή επίστρωση για 98% UV προστασία (UPF 50+), 8 μεταλλικές ακτίνες και μηχανισμό κλίσης.

Ομπρέλα Θαλάσσης vidaXL με Πλαϊνά Σκίαστρα με UV Προστασία και Αεραγωγό

17€ από εδώ 

Είναι αδιάβροχη, και περιλαμβάνει δύο πλευρικά σκίαστρα που μπορούν να αποσυνδεθούν εύκολα και να συνδεθούν με ένα πάνελ με ταινία χριτς χρατ. Η ασημένια επίστρωση αυτού του αντηλιακού καταφυγίου απορροφά περισσότερο φως, ενώ διαθέτει μηχανισμό εξαερισμό για δροσιά και ατσάλινο σκελετό.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v