Σειρές και ταινίες για να λιώσεις καλοκαιριάτικα στο Disney+

Ολοκαίνουρια σειρά Star Wars, το πολυσυζητημένο Clipped, η επιστροφή του κοσμαγάπητου The Bear, και όλα όσα βλέπουμε αυτές τις μέρες στο Disney+.

Σειρές και ταινίες για να λιώσεις καλοκαιριάτικα στο Disney+

Καλά και τα ξενύχτια στις ταράτσες και οι βουτιές στην αττική ακτογραμμή, αλλά καμιά φορά οι πρώτες ζέστες του καλοκαιριού θέλουν άραγμα στον καναπέ με τα ποπκόρν στο χέρι και τη δροσιά του aircondition στο ταλαιπωρημένο από τη δουλειά κορμάκι σου. Για όλα εκείνα τα απογεύματα καθημερινών που δεν ψήνεσαι να ξεμυτίσεις από το σπίτι, το Disney+ σε έχει καλυμμένο/η με πολλές νέες και ενδιαφέρουσες ταινίες και σειρές, όπως αυτές που σου συγκεντρώσαμε παρακάτω.

The Bear: Τρίτος κύκλος στις 17 Ιουλίου

Η πολυβραβευμένη σειρά του FX μιλά για το φαγητό, την οικογένεια και την τρέλα της δουλειάς. Κάθε μέρα στον χώρο της εστίασης αποτελεί μια χαμένη μάχη και καθώς ο Κάρμι πιέζει τον εαυτό του περισσότερο από ποτέ, απαιτώντας την τελειότητα από το προσωπικό του, εκείνοι κάνουν ό,τι μπορούν για να ανταποκριθούν στην πίεση. Η επιδίωξή τους για γαστρονομική υπεροχή, τους ωθεί σε νέα επίπεδα και δοκιμάζει τους δεσμούς μεταξύ τους που κρατούν το εστιατόριο ενωμένο.

The Veil

Ένα κατασκοπικό θρίλερ που εξερευνά την αναπάντεχη και τεταμένη σχέση μεταξύ δύο γυναικών που παίζουν ένα θανάσιμο παιχνίδι αλήθειας και ψέματος στη διαδρομή από την Κωνσταντινούπολη προς Παρίσι και Λονδίνο. Στο μεταξύ, η CIA και η Γενική Διεύθυνση Εξωτερικής Ασφάλειας συνεργάζονται στα κρυφά για να αποτρέψουν μια πιθανή καταστροφή. Απολαυστική μίνι σειρά 6 επεισοδίων, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Elisabeth Moss, Yumna Marwan, Dali Benssalah.

Star Wars: Η Ακόλουθος

Μια έρευνα για μια σοκαριστική σειρά εγκλημάτων, φέρνει έναν αξιοσέβαστο Jedi Master (Lee Jung-jae) αντιμέτωπο με μια επικίνδυνη πολεμίστρια από το παρελθόν του (Amandla Stenberg). Καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως, οι δυο τους ταξιδεύουν σε ένα μονοπάτι, όπου οι σκοτεινές δυνάμεις αποκαλύπτουν ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Η νέα, πρωτότυπη σειρά της Leslye Headland που αντλεί την έμπνευση της από το Star Wars του George Lucas ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται από τις 7 Ιουνίου, με τα δύο πρώτα επεισόδια διαθέσιμα, και νέο επεισόδιο να ανεβαίνει στην πλατφόρμα κάθε Τετάρτη.

Clipped

Μια ολοκαίνουρια μίνι σειρά μας μεταφέρει στα παρασκήνια των διαβόητων ρατσιστικών σχολίων του ιδιοκτήτη της ομάδας LA Clippers του NBA, τα οποία καταγράφηκαν και ακούστηκαν σε όλο τον κόσμο. Βασισμένη στο podcast του ESPN «The Sterling Affairs», η σειρά παρουσιάζει τη σύγκρουση μεταξύ μιας δυσλειτουργικής ομοσπονδίας μπάσκετ και ενός ακόμα περισσότερο δυσλειτουργικού γάμου, καθώς και τον αντίκτυπο της κρίσιμης κασέτας σε ένα σύνολο ανθρώπων που πασχίζουν να νικήσουν με την πιο καταραμένη ομάδα στην οργάνωση. Μια ιστορία φυλετικής αναμέτρησης της εποχής του Obama, γεμάτη χιούμορ και αναπάντεχες ανατροπές.

Becoming Karl Lagerfeld

Το 1972, ο Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) είναι 38 ετών και δεν έχει υιοθετήσει ακόμα το εμβληματικό του χτένισμα. Είναι ένας σχεδιαστής μόδας ready-to-wear, άγνωστος ακόμα στο ευρύ κοινό. Ενώ γνωρίζει και ερωτεύεται τον Jacques de Bascher (Théodore Pellerin), έναν φιλόδοξο και προβληματικό νεαρό δανδή, ο πιο μυστηριώδης σχεδιαστής μόδας τολμά να εναντιωθεί στον φίλο, αλλά και αντίπαλο του Yves Saint Laurent (Arnaud Valois), μια ιδιοφυία της υψηλής ραπτικής που λαμβάνει στήριξη από τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία Pierre Bergé (Alex Lutz).

Η σειρά «Becoming Karl Lagerfeld», βουτάει στην καρδιά των '70s, στο Παρίσι, το Μονακό και τη Ρώμη, για να ακολουθήσει την άνθηση αυτής της πολύπλοκης και εμβληματικής προσωπικότητας της παριζιάνικης υψηλής ραπτικής, που έχει υπέρτατο κίνητρο τη φιλοδοξία να γίνει ο Αυτοκράτορας της Μόδας. Ανάμεσα στο γκλάμουρ, τις συγκρούσεις και τους εγωισμούς, τα μεγαλοπρεπή πάρτι και το καταστροφικό πάθος, η πολυαναμενόμενη μίνι σειρά των 7 επεισοδίων αφηγείται την ιστορία του Karl πριν από τον Lagerfeld.

Welcome to Wrexham: Ο τρίτος κύκλος

Ο τρίτος κύκλος της σειράς που κέρδισε πρόσφατα βραβείο Emmy ως Outstanding Unstructured Reality Program, ξεκινά σήμερα Τετάρη 12 Ιουνίου, με τα δύο πρώτα επεισόδια, ενώ κάθε εβδομάδα θα γίνεται διαθέσιμο ακόμη ένα νέο επεισόδιο. Οι Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia) και Ryan Reynolds (Deadpool) μαθαίνουν να διοικούν την τρίτη παλαιότερη επαγγελματική ποδοσφαιρική λέσχη στον κόσμο. Η πρωτότυπη σειρά καταγράφει τα όνειρα και τις ανησυχίες στο Wrexham, μιας πόλης της εργατικής τάξης στη Βόρεια Ουαλία, καθώς δύο σταρ του Χόλιγουντ καθορίζουν το μέλλον της ιστορικής ομάδας της.

Diane Von Furstenberg: Γυναίκα επί Κεφαλής

Η ιστορία της εμβληματικής πρωτοπόρου της μόδας, γνωστής με τα αρχικά της DVF παγκοσμίως. Παιδί επιζώντων του Ολοκαυτώματος, πριγκίπισσα από γάμο και ιδρύτρια ενός οίκου μόδας. Το ντοκιμαντέρ των Trish Dalton και Sharmeen Obaid-Chinoy, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συνεντεύξεις με τους Oprah Winfrey, Marc Jacobs και Hillary Clinton, έρχεται στο Disney+ στις 25 Ιουνίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v