Aliia Roza: Η πρώην κατάσκοπος του Πούτιν που αποπλανούσε εχθρούς της Ρωσίας

Ποια είναι η σέξι 37χρονη που ισχυρίζεται ότι υπήρξε Ρωσίδα κατάσκοπος του… σεξ και πώς κατέληξε στη Δύση.
Aliia Roza: Η πρώην κατάσκοπος του Πούτιν που αποπλανούσε εχθρούς της Ρωσίας

«Η κατάσκοπος που με αποπλάνησε» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ζωής της 37χρονης σήμερα Aliia Roza.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς της, υπήρξε Ρωσίδα κατάσκοπος η οποία με εντολή Πούτιν προσπαθούσε να αποπλανήσει ερωτικά τους εχθρούς της Ρωσίας, έχοντας εκπαιδευτεί εντατικά στην συγκεκριμένη τέχνη.

Η Aliia Roza ισχυρίζεται ότι εκπαιδεύτηκε για να γίνει μυστικός πράκτορας στα χνάρια του James Bond από τα 18 της, σε μια μυστική Ακαδημία κοντά στη Μόσχα.

Ακριβώς όπως ο 007, χρησιμοποίησε τη γοητεία της για να αποκαλύψει συμμορίες ναρκωτικών και διακινητές, μέχρι τη στιγμή που αποκαλύφθηκε η πραγματική της ταυτότητα στην τελευταία της αποστολή, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τη χώρα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)



Σήμερα ζει στις ΗΠΑ με διαφορετικό όνομα, και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στη Mirror παρακολουθεί με τρόμο τον πόλεμο στην Ουκρανία, θεωρώντας πως ο κόσμος πρέπει να συμμαχήσει για να σταματήσει τον Πούτιν.

Μιλώντας για το παρελθόν της, είπε: «Όταν ήμουν 18 ετών, με έστειλαν σε μια στρατιωτική ακαδημία. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, να πείθουμε τους ανθρώπους, πώς να πυροβολούμε με διαφορετικούς τύπους όπλων, πώς να κάνουμε πολεμικές τέχνες και να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης».

«Πρέπει να κάνεις τον στόχο σου όχι απλά να είναι καλός μαζί σου, αλλά και να σε ερωτευτεί για να πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις, γιατί αυτό το άτομο πρέπει να σε εμπιστευτεί», προσθέτει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roza 🌹 (@aliiaroza)


Η Aliia δεν έχει αποδείξεις για τα προηγούμενα κατορθώματά της, αλλά ισχυρίζεται ότι μια ουλή πάνω από το δεξί της μάτι προκλήθηκε από ξυλοδαρμό όταν η πραγματική της ταυτότητα αποκαλύφθηκε από μπράβους.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v