Snoop Dogg σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

Εχουν δίκιο όσοι λένε πως ή πραγματικά ελληνική underground σκηνή δεν βρίσκεται ούτε στα dark καταγώγια του ’80 ούτε στα «γκαράζ» happenings, ούτε στην ηλεκτρονική σκηνή και τα υπαίθρια parties που οδήγησαν σε φαινόμενα τύπου «μάνα ρέηβερ» και ούτε στα μισοκατεβασμένα παντελόνια της hip hop.

Οι εκλογές ως χρήμα

Πως οι ομοιότητες μεταξύ του "κυρίαρχου λαού" και της... απλής πουτάνας μπλέκονται με τα σενάρια για πρόωρες και ά-καιρες εκλογές.

IANOS: Μια παράσταση... να σου φύγει το σκαλπ!

Σήμερα ο Ιοβόλος ανακάλυψε με χαρά ότι το cult μπορεί να βρίσκεται παντού, ακόμα και στις επιλογές ενός κυριλέ βιβλιοπωλείου... Παραθέτω το δελτίο τύπου που ήρθε στη σύνταξη του In2life, χωρίς άλλα λόγια και αφού σας ενημερώσω ότι η παραπλήσια φωτογραφία συνόδευε την περί ης ο λόγος ανακοίνωση.

Πως η εξυπηρέτηση γίνεται... πολυτέλεια

Ως που θα φτάσει πια αυτή η ιστορία με τις "εκπτώσεις" στην ποιότητα της εξυπηρέτησης των μεγάλων καταστημάτων που κατέχουν σχεδόν μονοπωλιακή θέση; Η εμπειρία του Ιοβόλου σε κεντρικό δισκοπωλείο, δεν στάθηκε ικανή να του δώσει απάντηση.   

Ejekt Festival: Η οργάνωση εκτοξεύεται... από το παράθυρο

Περισσότερο από την ευκολία με την οποία ορισμένοι άνθρωποι αποδεικνύονται ανίκανοι να διαχειριστούν καταστάσεις μου προξενεί εντύπωση η απροθυμία τους να το κάνουν ακόμη και όταν αμείβονται για αυτό ακριβώς. (Στη διπλανή φωτό, θεατής του Ejekt αποχωρεί από το χώρο της συναυλίας)  

v