Τα πάθη(ματα) ενός θεατρόφιλου

Αμουσος και ατάλαντος ο ίδιος, ο Ιοβόλος είναι πάντα χαρούμενος όταν έχει την ευκαιρία να παραχωρήσει βήμα στους τεχνόφιλους. Σήμερα, αντί άλλης... γκρίνιας φιλοξενεί τις περιπέτειες ενός θεατρόφιλου.     

Στου κουφού την πόρτα... κάνε τον κινέζο!

Μπορεί στην Κίνα να καταπατώνται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μπορεί (και) η ελληνική κυβέρνηση να αδιαφορεί για αυτό. Μπορεί επίσης κάποιοι να θέλουν να διαμαρτυρηθούν για αυτό. Ε, όχι όμως, διάολε! Δεν θα το κάνουν στη δική μας τελετή παράδοσης της φλόγας! 

Αυτο(α)κίνητα

Πόσο χρόνο έχουμε έως ότου ΟΛΑ τα αυτοκίνητα στην Αθήνα ακινητοποιηθούν πλήρως; Τρεις ημέρες συνεχούς βροχής και... οι νευρολόγοι θα τρίβουν τα χέρια τους.

Θα σας εξαφανίσωμεν!

Η "γενιά των 700 ευρώ" βρίσκει επιτέλους την αναγνώριση που της αξίζει, ενώ Κυβέρνηση και φορείς εγκαταλείπουν τον άκαμπτο πολιτικό λόγο και σκύβουν πάνω από το πρόβλημα. Ναι; Σε ποια πραγματικότητα;   

Τι περιμένουν στην αγορά συναθροισμένοι;

Πρωί Τετάρτης στον Κηφισό. Πλήθη και αστυνομικές δυνάμεις για να διασφαλιστεί η τάξη. Μα, τι συμβαίνει; Διαδήλωση για το ασφαλιστικό; Συνάθροιση για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Όχι, αγαπητοί μου. Το νέο IKEA ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του!    

v